Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav razbijač

Sucu kroz suze rekao: Ženim se za 14 dana!

policija
Foto: VL
01.09.2015.
u 07:45

Stjepan J. pritvoren je prije dva tjedna zbog pokušaja razbojstva, a M. K. otišao je u kuću svjedoka te mu je zaprijetio da će ga razbiti ako bude svjedočio protiv Stjepana J.

– Ali ženim se za dva tjedna! – kroz suze je zavapio M. K. nakon što je doveden sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda zbog sumnje da je prijetio svjedoku koji je trebao svjedočiti protiv njegova prijatelja Stjepana J.

Stjepan J. pritvoren je prije dva tjedna zbog pokušaja razbojstva, a M. K. otišao je u kuću svjedoka te mu je zaprijetio da će ga razbiti ako bude svjedočio protiv Stjepana J. No svjedok ga je prijavio pa je M. K. uhićen. Priznao je djelo pa nije pritvoren, no ima mjeru opreza – dva puta tjedno mora se javljati policiji.     

>> EU protiv Putina: Postanite 'razbijač mita' o ruskom caru i zaradite 400.000 kn

Komentara 15

ST
strsljen2013
09:25 01.09.2015.

Krivo sinek, krivo. Ti se udaješ. U zatvoru ćeš postati mlada budući si novi.

IB
ivan.biljan68
07:57 01.09.2015.

Ali će mu se žena usrećiti,našla je pravog! Po svom ponašanju,uičarskom,dobar je samo za zatvor,a ženidba nek sačeka.

IM
Immanuell
09:48 01.09.2015.

On se ženi..... A za koju se to "biserku" taj ženi, tako mi svega htio bih to znati..... Kud je ta gledala, za što se zakvačila kod njega, primitivac, praznoglavi emotivac, sklon ekscesima i naglim promjenama ponašanja! To su prave karakteristike potencijalnog ženika, nema što, svaka bi se trebala zagledati u takvu karikaturu..... Želim ti svu sreću u životu, curo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije