Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.01.2024. u 10:00

Ne, nije Vrhovni sud baš oduzeo dijete Severini, on je "samo" iz proceduralnih razloga poništio posljednju presudu, čime se automatizmom sve vraća na status quo iz prethodne presude, koja je dijete povjerila ocu.

Komentara 12

HR
hrza
11:05 25.01.2024.

Nije taj lud. Masno je to plaćeno.

DM
D'Mich
13:11 25.01.2024.

Kroz cijelu ovu trakavicu oko maloga Severina se nijednom nije libila uključivati javnost u svoje odvratne svađe sa mužem. I ako joj nešto nije po volji onda drvlje i kamenje po njemu i sudovima i opet javno po svim medijima. Misli li ona zaista na dijete? Ima 12 i bit će dobro ako ostane normalan.

MA
majeltomoguce
14:47 25.01.2024.

Dakle oni koji majkama oduzimaju djecu neka štrajkaju ubuduće, a oni koji očevima oduzimaju - da bi dali majkama - oni neka rade prekovremeno? Podsjećam da u RH imamo preko 90% sudskih odluka koje u ovakvim slučajevima djecu daju majkama što šalje jednu opasnu poruku da ili otac nije bitan ili da je muškarac problematični dio čovjeka - što got bilo opasno je i predstavlja udar na muškarce! Podsjećam da u Skandinaviji je postotak dodjeljivanja skrbništva totalno lišen spola pa tako imamo omjer blizu 50:50 očeva i majki. U EU je taj prosijek nešto više u korist žena, ali dalo manji nego li u RH!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije