Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo

Suci su kazneno prijavili Radimira Čačića

slika14
Arhiva VL
Autor
Ivanka Toma
08.04.2010.
u 18:26

Konkretni povod za prijavu su njegove izjave u HTV-ovoj emisiji Otvoreno 23. ožujka.

Udruga hrvatskih sudaca podnijela je kaznenu prijavu protiv Radimira Čačića (HNS) optužujući ga za kazneno djelo prisile prema pravosudnom dužnosniku.

Konkretni povod za prijavu su njegove izjave u HTV-ovoj emisiji Otvoreno 23. ožujka kada je, govoreći o transkriptu SMS-ova Ive Pukanića, sutkinju Ivu Kršul koja ih je prihvatila kao dokaz optužio da je "počinila presedan zločina suda", da "ne zaslužuje da se zove sutkinja" te "da to što je učinila treba tužiti i da država za to treba odgovarati".

Prijavu potpisuje predsjednik UHS-a, sudac Vrhovnog suda Đuro Sessa.

Komentara 29

Avatar deziderij
deziderij
18:03 10.04.2010.

Bilo bi bolje, i istinito svakako, da se Radi(mir) zove Radipizdarije Čačić. Tip je totalno bez skrupula, nametljivac i pametnjaković kakvog u životu nisam vidio. Pizdun svoje vrste koji misli da je pobrao svu pamet ovog svijeta.

AK
akil
22:03 12.04.2010.

Kažu da sutra dolazi u naš Otočac,imali gdje jeftinih jaja?

OB
-obrisani-
18:39 08.04.2010.

Neka suci poćnu više radit svoj posao ,zaglibili su jer više vremena provode po sudovima ispijajući kave nego šta rade i neka im se uvedu da rade 2 smijene jer oćigledno ovi suci nisu sposobni za posao koji obnašaju a Čačić je rekao istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije