Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
700 EURA NETO
Povratak na članak

Ministarstvo: Udruga hrvatskih sudaca odbila novi prijedlog o povećanju plaće za gotovo 698 eura neto u manje od godinu dana

Ministarstvo pravosuđa se ovog utorka u poslijepodnevnim satima odlučilo očitovati na odbijanje sudaca, navodeći kako bi se radilo o najvećem povećanju plaća sudara u proteklih nekoliko godina, da su suci na to pristali

Komentari 2

CR
crocro
22:15 16.01.2024.

Njima treba ukinuti plaće a ne povećati. Nekima će se povećčati za 7 eura a oni nezadovoljni povećanjem za 700 eura. Pa samo to povećanje od 700 eura je nečija dobra plaća. A kolika im je bila čista plaća? Znamoo dobro kako hrvatska javnost ocjenjuje rad sudstva. A oni odbijaju povišicu od 700 eura. Što bi oni htjeli, povišicu od 1700 eura. Htjeli bi biti nedodirljiva kasta najplaćenija u Hrvatskoj. Tko im je uopće ponudio toliku veliku povišicu. Upravo su zato bahati i gladni još, oni se ne obaziru na ostatak žive populacije kako živi. Sramota. Procesi traju desetljećima, ljudi umiru prije presuda, a oni odbijaju povišiucu od 700 eura. Taj novac treba podijeliti onima koji hoće raditi a ostalima podijeliti otkaze. Kako ih nije sram pred Bogom i narodom čija plaća nije 700 eura. Kako ne bi onda na sebe navukli gnjev građana?

VL
OL
olujasviholuja2
21:43 16.01.2024.

Njima treba smanji ,a ne povećati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.