Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOHANN TRUMMER:
Povratak na članak

'Styriju štitim i od interesa politike i od interesa Crkve'

Trummer već 30 godina vodi zakladu Katholischer Medien Verein koja stoji iza Styria Media Group

Komentari 3

DU
Deleted user
16:06 15.07.2017.

"cilj se od 1869. nije mijenjao: medijska djelatnost inspirirana kršćanstvom kojom se omogućuje i potiče dijalog između Katoličke crkve i društva te Crkve i drugih vjerskih zajednica" šta zato imate djevojku dana, horoskop ima posebnu rubriku, jedna od urednica je lezba...itd.. sramite se! Super ste inspirirani kršćanstvom. Srami se VL! Sotone

VL
CR
Cro10a
08:44 17.11.2013.

boga ti klerik si? moliš, bdiješ i usput oltare u zlato i onyx oblačiš, fino! samo nemoj taj katolički glas i propagandu širiti na state level i sve će biti u redu!

VL
ST
stjepanovic
05:52 19.07.2019.

Jos jedan STRATESKI PARTNER ode...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.