Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lider
Povratak na članak

Stvarni vladar Srbije je Aleksandar Vučić, vuk u janjećoj koži

U Beogradu više nitko ne dvoji da sve konce vlasti u rukama drži upravo Vučić i da će upravo on urediti odnose s Kosovom

Komentari 10

CV
crna vrana
08:46 03.12.2012.

Što se mene tiče mogu instalirati i onoj svog kralja na čelo svoje otadžbine te Severinu za ministricu kulture, samo nek nas ostave na miru. Daleko im lijepa kuća! Dosta nam je bilo njihovog bratskog zagrljaja od 1918. Posljedice njihovog tenkovskog i minobacačkog altruizma ćemo osjećati još godinama.

VL
NE
neki
08:06 03.12.2012.

@Rambo ko je sad pa taj...???? Taj je 2003 u jednoj TV emisiji izjavio dva puta da "mrzi Hrvate", a devedesetih je dolazio u Hrvatsku huškati Srbe na pobunu o čemu postoje i video zapisi.

VL
OB
-obrisani-
08:22 03.12.2012.

Iskreno receno srbija danas ima politicku elitu kakvu bih joj osobno i pozelio.Nikolic,dacic,vucic,djilas...su garancija koja ce svijetu pokazati razlike izmedju naprednog i normalnog svijeta sa jedne strane i srbije sa druge. Istinsku demokraciju onakvu kakvoj zapadni svijet tezi u srbijii se moze ocekivati ali tek kada se na balkanskom podrucju svi racuni podmire a tu prije svega mislim na uredjenje odnosa srbije sa njenim susjedima.Srbiju se mora prisiliti na na priznanje kosova,na postivanje medjunarodnih institucija (Haaga i njenih odluka)...jednostavno srpski radikalizam se mora stuci u samom njenom temelju.To ako se uspije tek tada ce i srbiji biti bolje a i njeni odnosi sa susjedima i svijetom ce doci na nivo koji se zeli.

VL
ST
stranac
08:26 03.12.2012.

ma ljudi moji bez obzira koje ste vjere,,taj balkan je sra**,,,

VL
CR
crocro
09:48 03.12.2012.

Mislim da se Hrvatska javnost prekomjerno "granatira" vijestima i događajima sa istoka. Hrvatska javnost se mora jedno vrijeme odmoriti od svih tih zbivanja koja su nam servirana sa istočne strane granice. Da se radi o civiliziranom svijetu, realnih i objektivnih razmišljanja i djelovanja u novim okolnostima, možda bi vidjeli da tamo u daljini ima neke nade za poboljšanje odnosa. Država koja se protivi međunarodno pravnim odlukama, koja ne priznaje da je jugoslavija nestala sa lica zemlje, država u kojoj se sanjaju granice Virovitica-Karlovac-Karlobag, država u kojoj se pale Hrvatske zastave bez reakcije Hrvatske i prosvjednih nota, država koja izjavljuje da se okreće Rusiji i uvođenju rublja, koju ne zanima EU i pali njezine zastave, država čije su vođe četničke vojvode, ne zaslužuje bilo kakvu pozornost. Dapače dokle god se tamo ne počeme razmišljati pozitivno i ponašati ponizno i kulturno, zavjesa se treba spustiti do poda. A mi njima ulizujemo kao da bez njih ne možemo i kao da mi trebamo njih a ne oni nas.

VL
MO
momo
11:07 03.12.2012.

Često spominjani srpski politikanti koji se u hrvatskim medijima i javnom govoru lako dovode u vezu s nekakvim četništvom što je česta i zlonamerna usporedba,nemaju s istim niti kakve veze štaviše predstavljaju sramotu za jegovu izvornu ideologiju u dugu tradiciju koja seže još od oslobodilačkih balkanskih ratova..dakle Toma NIkoilić i Vučić su četnici taman koliko i gen.Gotovina...Četništvo u svom izvornom ozračju nije ono što se prezentiralo u Bulajićevim filmovima ili na vukovarskom stratištu - ratni pasjaluk,koljaštvo i gibaničarsko busanje u prsa..ali to je posebna tema...

VL
MO
momo
11:07 03.12.2012.

što se tiče pomenutog Vučića koji je trenutno,po svoj prilici,pravi kapo broj jedan Srbije,o njemu se samo psihijatar,ali neki malo bolji može izjasniti... u pitanju je lik vrlo mračnog nastupa,bez CVja kao i većina srpskih političara,čovek koji odiše psihopatologijom zbog čega nije služio ni vojsku kojom danas upravlja i prema navodima ekih novinara trenutno je u opsesivnom stanju svoje umišljenosti spram značaja koji mu se daje sa Zapada,čiji je verovatno još jedan bezvredan pion... zašto ludaci vladaju Srbijom?...zato što je Srbija teško duhovno urnisana još pod vladavinom SK,potom Miloševićevom vladavinom,negativnom selekcijom kadrova,a naposve medijskim ispiranjem mozgova već dobrano osiromašenog i ojadjenog naroda...uskoro će isti,valjda,razumeti da izmedju Tadićevog i Nikolićevog/Vučićevog vladanja nema nikakve razlike... a sa Rusijom - kamo sreće,jer EU je golo ropstvo....

VL
OB
-obrisani-
11:54 03.12.2012.

treba čvrsta ruka da se pohapse svi tajkuni i njivi saradnici . Najviše tajkuna ima oko DS i bivše vladajuće garniture.

VL
RI
Riznica
12:26 03.12.2012.

Pa bolje i vuk u janjecoj kozi nego janje u vucijoj kozi kao sto je bio Tadic !"

VL
ME
meronlopuza
16:33 03.12.2012.

Lepo je to što juri i apsi krimose ali u predizbornoj trci je obećevao narodu leba i sleba a ove što apsi su uglavnom vlasnici svih najvećih firmi koje zapošljavaju najveći broj šljakera tako da će zatvori da budu prepuni onih koji će da jedu taj isti leba o državnom trošku, a narodu opet frulica da je duva kad krenu creva da zavijaju !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.