Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je oduševio

Studiranje za vrijeme korone: Profesor ispit najavio i održao 'u hladu ispod oraha'

Foto: Twitter
21.07.2020.
u 10:28

'Ovaj način održavanja ispita mnogo je sigurniji nego da su studenti ispitivani u kabinetu', rekao je njegov kolega

Na Medicinskom fakultetu u Beogradu ispit iz patologije bio je zakazan pod orahom, a na društvenim je mrežama objavljena i fotografija kako je to izgledalo.

"Ispiti se održavaju u hladu ispod oraha Instituta za patologiju. Čekajte me ispred instituta, ispiti su javni", napisao je studentima profesor Ivan Boričić, a njegov potez izazvao je brojne pozitivne reakcije.

Prodekan za nastavu Petar Bulat komentirao je potez svog kolege i rekao: "Bolje pod orahom nego online".

"Ovaj način održavanja ispita mnogo je sigurniji nego da su studenti ispitivani u kabinetu. Nikome nisu smetali, ovaj dio je tih, tako da je ovo, iz ugla sigurnosti, dobar potez", dodao je Bulat, prenosi Blic

Niz pozitivnih komentara upućen je profesorovoj ideji i na društvenim mrežama. Mnogi su pohvalili njegovu kreativnosti i napisali: "Fenomenalno", "Odgovorno", "Volim ovakve ljude", "Genije".

 

Komentara 2

KO
KosovoUck
13:13 21.07.2020.

U Prishtina nema korona..

SI
sisavac
10:39 21.07.2020.

sad sam već siguran da je korona izmišljena bolest koja služi interesima velike većine javnog sektora, a političarima posebno, sve se sad može svaliti na koronu. ovaj profesor je očito i otprije radio slične egzibicije, ova mu je samo jedna u nizu. al originalna. mjesto održavanja ispita, pod orahom, vrhunski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije