Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPAZITE

Studeni bez studeni: Bit će toplo, ali jedna stvar će uništiti dobro raspoloženje

Ilustracija
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
21.11.2019.
u 11:46

DHMZ je za sutra opet izdao žuto upozorenje zbog olujnog juga na obali.

Dobra je vijest što će stanovnici i središnje i istočne Hrvatske predahnuti od kiše za vikend, ali loše će se u nedjelju provesti oni uzduž Jadrana gdje će biti oborine, prognozira meteorologinja RTL-a Dunja Mazzocco Drvar.

Sunčanog vremena će biti u unutrašnjosti krajem tjedna, a kiše će biti još samo rijetko u gorju i unutrašnjosti Dalmacije. Međutim, magla će postati sve učestalija i dugotrajnija pojava diljem zemlje.

Jugo također neće nedostajati, a u subotu će na Jadranu biti i olujno, uz mjestimičnu kišu i pljuskove.  I dalje će biti razmjerno toplo, jer na vidiku nema zahladnjenja, prognozirala je za HRT dr. sc. Nataša Strelec Mahović iz DHMZ-a.

DHMZ je za sutra opet izdao žuto upozorenje zbog olujnog juga na obali.

Zoran Vakula pak kaže da će sunčanih razdoblja biti posvuda, kao i magle.

- U nastavku ovoga tjedna i početkom novoga kiša će biti rjeđa i manje obilna nego u srijedu, ali će do sljedećega utorka malo kada izostati baš u svim hrvatskim mjestima. Pritom će i dalje kiša biti češća u gorju, unutrašnjosti Istre i Dalmacije, te posebice na Jadranu, gdje će nakon slabijeg vjetra u četvrtak - od petka na većini Jadrana ponovno pojačati jugo, a u nedjelju i ponedjeljak će ga zamijeniti bura. No, vjerojatno samo kratkotrajno jer je prema sredini novoga tjedna ponovno sve vjerojatnije jugo - prognozira Vakula za HRT.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
gragakarlovac
13:09 21.11.2019.

rak moze uništiti dobro raspoloženje...a ne banalne stvari poput vremenske prognoze, guzve u prometu, migranti, posao, porez na placu, strajk ucitelja, racuni...sve je to katastrofa dok ne dode rak....onda svatko zeli sve ovo gore navedeno samo da nema raka. tko razumije super, tko ne ce shavatiti prekasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije