Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na ISPRIKU
Povratak na članak

Stručnjakinja o slučaju Matanić: 'Svaki čovjek koji prepozna priliku da bude bolji i to javno objavi, zaslužuje da mu povjerujemo'

'Čekamo nadležne institucije da odmjere pravednu kaznu koja će biti opomena i njemu i ostalima kojima ugled, talent i uspjeh ne daju pravo da seksualno uznemiruju kolegice'.

Komentari 18

JO
JovanC
16:38 08.04.2024.

Pojavu osuditi, druga Matanica spasiti. Ili spasavanje vojnika Ryana. Nece vam to proci. Gdje ste silni zagovornici isambulske konvencije? Gdje ste svi vi iz udruga koji sisate milijune na racun kvazi zastita zena? Sutite malo ha?

VL
MI
miliša
17:14 08.04.2024.

Još jedna apologetkinja predatora - fuuuj

VL
Avatar ljutapica
ljutapica
16:48 08.04.2024.

Ono kad se ljevičari pozivaju na Uskrs?! 🤨 Daj, molim vas, šutite, kako vas nije sram!!! Za što ste vi gospođo "stručLJakinja"?

VL
LJ
Ljeto2023
16:55 08.04.2024.

Evo tko o čemu, a ovi o lijevima i desnima Dosadni ste do bola A gospođi Spanjol poruka da mu ne vjerujem ni 1% u iskrenost isprike Kao ni većina normalnih žena u RH

VL
JA
JapaRuda
17:04 08.04.2024.

Ma vjerujemo mi drugu dadi, kak ne bi, samo prvo ipak nek ide u buksu

VL
Avatar ljutapica
ljutapica
16:56 08.04.2024.

Ono, da ne ispadne da smo pristrani, pa malo proguglamo svjetonazore "stručljakinje" i gle(čuda), drugar'ca Mirela, levičarka? Ma mislim se, nije moguće! Pa ne zna ona ništa o Uskrsu 🤔 ... Ali hajde možda je gospoja objektivna komunikologinja... I onda pročitam blog i (ne)ugodno se iznenadim koliko je "stručljakinja" objektivna :"A s političkog trona nas promatraju i dalje dva ista lika – jedan (brifiran od američkog PR stručnjaka, al nema veze, nek bar nekog sluša) koji se konačno sjetio reći da domoljublje nije vlasništvo desnice, pa je ajde, uspio vidno iznervirati političke oponente. A da je to bio dobar retorički manevar, pokazuje to što se ovi opasno ljute na njega. Uzeo im igračku. Bez pitanja. To, Miki! Bolje ikad nego nikad. Šaraj brate i dalje malo s tim argumentima." ... Oduševljena Milanovićem!? To komunikologinja?!? Dapače predstavljena kao stručnjakinja 🤕🤯🤨

VL
Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
17:09 08.04.2024.

Nego, što kaže poduzetnica u žutom terenskom vozilu?

VL
Avatar anlaser
anlaser
19:17 08.04.2024.

Hoće li se više javiti te uznemiravane žene da čujemo iz prve ruke o čemu se tu radi ? Jel bilo neprimjerenih seksualnih ponuda , radnji ili je bilo verbalno u stilu "di si lipoto" "di ćeš mala" "jel košulja plava" .....?

VL
Avatar Matan79
Matan79
17:45 08.04.2024.

Stručnjakinja kaže da zaslužuje da mu povjerujemo, ovo je za nepovjerovati. To bi zaslužio da nije bio potaknut ničime i da je stvarno osjetio kajanje a on se sjetio kad je sve izašlo u javnost i onda da mu vjerujemo čak je u ispriku uspio ugurati da je puno dao hrvatskom filmu (ili tako nešto), ako se iskreno ispričavaš ne spominješ to jer to nema nikakve veze s tim niti prebacuješ krivnju na alkohol i drogu. ali on zaslužuje da mu povjerujemo... bravo za Stručnjakinju

VL
PU
Putokaz
17:24 08.04.2024.

Oprostiti nekome tko je bez imalo empatije oblatio traumatiziranu djecu i mlade, s margine društva. On im nije "dao ruku da se dignu", nije im imao potrebu pomoći, a sada bi on trebao biti taj za koga drugi trebaju imati suosjećanje i pružiti njemu, situiranom, odraslom, obrazovanom ruku. Osim toga, maloljetnice popravnog doma, koje je obilježio zauvijek, nisu nikome drugom nanijele zlo i bol već sebi. Prikazao ih je kao ološ, kao dno dna društva, koje treba izbjegavati, a ne kao nekoga tko treba i trazi pomoć i način da preživi!

VL
PU
Putokaz
10:00 09.04.2024.

Zbog čega je vazno je li netko "lijevo" ili "desno", da bismo stali u njegovu obranu ili napad, kakva je TO DRZAVA? Trebaju konačno postati ZAKON I ZAKONITOST, A NE IDEOLOGiJA, KRITERIJ SVAKE, PA I KAZNENE ODGOVARNOSTI I KAZNENOG DJELA!

VL
PU
Putokaz
21:06 08.04.2024.

Nadležne institucije, a ne javnost će reći jesu li njegova djela (ne)zakonita ili ne i uzeti u obzir sve okolnosti (olakšavajuće i otežavajuće)! Naravno, svakome treba pružiti priliku za rehabilitaciju, ukoliko ju zeli, ali to što netko zeli priliku za rehabilitaciju, ne znači oslobadjanje od odgovornosti i sankcije, ukoliko je počinjeno kazneno djelo.

VL
LI
Libela
18:22 08.04.2024.

Kako ćemo do demografskog oporavka, kad svaki odnos žene i muškarca postaje suspektan?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.