Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro se oporavlja

Stručnjaci: Takve se ozljede mogu nanijeti samo alatom

\'PXL_100910_2465\'
Pixsell
22.11.2012.
u 23:25

Unatoč tome što će imati teške posljedice, liječnici smatraju da će jednoga dana moći imati djecu

Dvadesetogodišnja studentica silovana prije tjedan dana u Podstrani, nakon teške operacije u splitskoj bolnici, oporavlja se iznimno dobro. Zahvaljujući tome, u četvrtak je prebačena iz jedinice za intenzivno liječenje na odjel.

Njezinim oporavkom iznimno je zadovoljan dr. Hrvoje Tomasović, koji ju je primio i operirao kada su je dovezli razrezanih crijeva, spolnog organa i utrobe.

– Operaciju je podnijela iznimno dobro. Još uvijek je šokirana, svjesna je da je teško ozlijeđena – rekao je dr. Tomasović, koji misli da se ona i dalje ne sjeća događaja.

Bila bez pulsa i tlaka

No, na pitanje je li ozlijeđena samo rukom ili je korišten i nekakav predmet, dr. Tomasović kaže da će na to odgovor dati medicinski sudski vještak.

Međutim, u bolničkim se krugovima tvrdi da je riječ o ozljedama za koje su minimalne šanse da su nanesene golom rukom. Onaj koji ih je nanio morao je koristiti nekakav aparat ili alat. Isto tako neslužbeno doznajemo da će mlada djevojka, unatoč tome što će posljedice biti teške, u životu ipak moći postati majka.

Nitko zapravo sa sigurnošću još uvijek ne može tvrditi što se događalo u Podstrani kada su petorica mladića i tri djevojke sa splitskog Ekonomskog fakulteta slavili izlazak generala na slobodu. Djevojka i osumnjičeni R. Š. (20) bili su sami kada je ona ozlijeđena. Ostali sudionici tuluma bili su izvan kuhinje, gdje se, prema informacijama kojima raspolažemo, dogodila tragedija. Ostavili su ih nasamo jer su se prepustili nježnostima. Kada su se vratili, ona je ležala bez svijesti u lokvi krvi. Hitna pomoć pozvana je na vrijeme pa je djevojka, iako je dovezena bez pulsa i tlaka, spašena. Roditelji, koji je svakodnevno posjećuju, u očaju su. Drže se samo zbog nje i svakodnevnih posjeta bolnici.

Zajedno učili matematiku

Riječ je o djevojci koja je iznimno vrijedna studentica. Svima je pomagala u matematici, pa čak i kolegi koji je sada osumnjičen za njezino silovanje i nalazi se u istražnom zatvoru na Bilicama. R. Š. svojem je ocu poručio da nije kriv za nanošenje teških ozljeda djevojci te da u pritvoru neće moći dugo izdržati.

>>Ni druga pretraga kuće nije otkrila čime je studentica silovana

Komentara 20

JO
jožek2
07:51 23.11.2012.

-ana1- potpuno se slažem sa vama, kad nakon utvrđene istine krivac bude poznat,ja sam za najoštriju kaznu koja postoji u Hrvatskoj,,po mogučnosti aktivirati goli otok , od nekog se mora početi a krivac u ovom slučaju je ideaan izbor daa ga svečano otvori.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:04 23.11.2012.

23.11.2012. u 08:24h bamboleiro je napisao/la: postati majka...žena koja dozvoli da joj partner gurne ruku do lakta u analni otvor...jadno to dijete... ------------------------------------------- Djevojka nije bila u svijesnom stanju.

VA
vadis
14:16 23.11.2012.

Zlocinca koji je ovo napravio treba maksimalno kazniti po zakonu. Ne moze biti olakotne okolnosti za ovakav kriminal. Za teski zlocin teska kazna!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije