Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD PONEDJELJKA?
Povratak na članak

Strože mjere u PGŽ: Zatvaraju se teretane, kina, na privatnim okupljanjima samo 8 osoba...

Ravnatelj županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Vladimir Mićović ističe da su ove mjere nužne s obzirom da je PGŽ i dalje u trendu povećanja broja novozaraženih

Komentari 8

Avatar morski
morski
15:19 26.03.2021.

Aauuuu, proleteri i revolucionari iz Rijeke. Prvaci i junaci protiv mjera. Najgori ste (skoro). Sami sebi traže zatvaranja !!!

VL
DU
Duslikr
15:56 26.03.2021.

Super, sad akp brojevi ne krenu dole vi odgovarajte za uvođenje mjera koje ne djeluju. Ili?

VL
MA
MarkoJan
20:46 26.03.2021.

Gospodin Komadina valjda čeka 1.000 zaraženih dnevno u PGŽ pa će onda tek zatvoriti restorane i kafiće. Stolovi na terasama negdje i jesu na distanci, ali za stolovima sjedi i po 10 ljudi. Svi kafići danas u topli petak popodnee puni. Bit će umrlih nažalost, a i za gospodarstvo Županije je puno manja šteta zatvoriti još koji tjedan ugostiteljstvo, nego kasnije početi turističku sezonu. Da li su Istrani toliko “pametniji” od Primoraca ili samo imaju puno kvalitetnijeg načelnika stožera civilne zaštite?

VL
Avatar madcap
madcap
17:19 26.03.2021.

Pametna odluka.

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
17:09 26.03.2021.

Sve se opet zatvara. Sezona se primiče. Ugostitelji ne rade. Gostiju ni na vidiku. Sprema nam se slom još jedne sezone. Hrvatska postaje najzaostalija balkanska rupa.

VL
MV
M.volarìc
16:13 26.03.2021.

Glupani, krenite na teren i vidite kako stvari stoje.Samo slijepac ne vidi u čemu je problem. Ostavite se posla govnari !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.