Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kopački rit
Povratak na članak

Strizrep: Čačić i Holy će se složiti iako oboje trebaju popustiti

Ministrica Mirela Holy zbog obveza nije došla na porinuće ekobrodice, no poslala je svog pomoćnika Nenada Strizrepa koji kaže da nema sukoba između nje i prvog potpredsjednika Vlade

Komentari 3

EL
EJAKULARNA LOBOTOMlJA
13:00 24.04.2012.

Čačić i Holy su jednaki....oboje su zaposlili optužene u najviša državna tijela baš su si konkuirencija !

VL
LU
luksa
13:34 24.04.2012.

Zašto kod nas ministar mora otvoriti ovo, pomočnik ministra porinuti čamac, a o predsjednicima da ne govorim? Dotični izgubi radni dan, potroši dnevnicu, svoju i svog vozača, benzin itd. Tu su još i troškovi ostalih uvlakača koji se prikrpaju \"otvaranju\", catering i ostalo. Izgleda da i SDPove \"fimi medije\" sasvim uspješno posluju.

VL
PE
petrajanaluka
13:56 25.04.2012.

Eko i hr proizvod,to je ljepoSve pohvale zelen je,proizveden i realiziran projekt u Hrvatskoj na području turizma i tehnologije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.