Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANIŠKA IVA

Stravična nesreća kod Garešnice: Vatrogasca (25) povukao stroj, poginuo na mjestu

Zagreb: Velika vježba operativnih snaga sustava civilne zaštite
Josip Mikacic/PIXSELL
30.10.2023.
u 18:25

Vatrogasac je poginuo na mjestu, a do 17.30 sati tijelo nije bilo izvučeno

Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći koja se ovog ponedjeljka poslijepodne dogodila u sušari u Kaniškoj Ivi kod Grešnice. U nesreći je poginuo mladi vatrogasac (25), doznaje Danica.hr, a do tragedije je došlo kada ga je stroj povukao u unutrašnjost. 

Vatrogasac je poginuo na mjestu, a do 17.30 sati tijelo nije bilo izvučeno. Vatrogasci koji su bili u intervenciji javili su kako je ''mladu je osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te je proglašena trenutna smrt''. 

- Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže. Prijatelju, počivaj u miru. Svoj obitelji i prijateljima izražavamo najdublje saučešće - poručili su vatrogasci.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Molitelji ispred Petrove bolnice u sklopu akcije "40 dana za život"

Ključne riječi

Komentara 2

OL
olujasviholuja
20:25 30.10.2023.

"Stravična" ?????, u glavi vam je stravično

DU
Deleted user
21:16 30.10.2023.

VD kajgana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije