Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHITILI GA

Strava u Tuzli: Policajac upucao ženu u trgovačkom centru pa pobjegao

Banja Luka:  Otvorena nova lokacija za registraciju motornih vozila
Foto: Dejan Rakita
1/2
07.02.2024.
u 23:13

Policija se naknadno oglasila te potvrdila da je do pucnjave došlo u trgovačkom centru TC Sjenjak oko 21 sati

Večeras je u Tuzli u BiH došlo do pucnjave u kojoj je jedna žena ubijena, doznaje Klix.ba, a policija je potvrdila kako je napadač bio policajac koji je nakon incidenta pobjegao. Policija se naknadno oglasila te potvrdila da je do pucnjave došlo u trgovačkom centru TC Sjenjak oko 21 sati, a žena je u pucnjavi dobila povrede kojima je podlegla. 

- Brzom intervencijom policijskih službenika pronađen je osumnjičenik i istom je oduzeta sloboda. Očevid će na licu mjesta izvršiti kantonalni tužitelj i policijski službenici Odsjeka za opći kriminalitet Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK, nakon kojeg će biti poznato više informacija - objavljeno je.

Naknadno je direktor Uprave policije MUP-a Tk Dževad Korman potvrdio kako je napadač bio policajac. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije