Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PREŽIVJELA

Strava u SAD-u: Policija traži ženu koja je rodila na benzinskoj postaji i ostavila bebu u WC-u

Foto: Huston Police/Twitter
02.08.2023.
u 17:20

Iz policije su kazali da je žena u WC-u bila oko 15 minuta, a beba je pronađena sat vremena kasnije. Dodali su da se sve dogodilo rano u nedjelju ujutro kada benzinsku postaju posjećuje vrlo malo ljudi, a još ih manje koristi WC

Policija američke savezne države Teksas objavila je video žene za koju smatraju da je u travnju ove godine rodila u WC-u benzinske postaje u Hustonu te ostavila bebu koja je pronađena mrtva. Nadaju se da će javnost pomoći u identifikaciji žene koja je najvjerojatnije počinila stravično djelo.

Incident se dogodio u ranim satima 2. travnja. Novorođena djevojčica pronađena je oko 4:30 sati ujutro kada je upućen poziv hitnoj pomoći, no dok su stigli na mjesto događaja, već je bilo kasno, prenosi Daily Mail.

Snimka koju je policija pustila u javnost prikazuje ženu koju su identificirali kao 'hispanska žena' kako izlazi iz bijelog automobila parkiranog uz pumpu te ulazi u benzinsku postaju, pri čemu se jasno vidi njeno lice. Zatim se može vidjeti istu ženu kako izlazi iz postaje te ulazi u bijeli Cadillac i odlazi.

Video ne pokazuje da žena ulazi ili izlazi iz WC-a, no iz policije tvrde kako se radi o "osobi od interesa za koju se vjeruje da je majka novorođenčeta". Ipak, nisu u potpunosti sigurni da se radi o majci. 

Kazali su da je žena u WC-u bila oko 15 minuta, a beba je pronađena sat vremena kasnije. Dodali su da se sve dogodilo rano u nedjelju ujutro kada benzinsku postaju posjećuje vrlo malo ljudi, a još ih manje koristi WC. Potvrdili su da nitko drugi nije ušao u WC u navedenom vremenu te da novorođenče nije u njemu bilo prije posjeta žene u bijelom Cadillacu.

Također nije poznato je li dijete bilo mrtvorođeno, no prema informacijama policijske postaje, djevojčica je bila mrtva "neko vrijeme" prije nego je otkrivena. Istražitelji rade na utvrđivanju uzroka smrti. Nakon što su iscrpili sve druge opcije, okrenuli su se javnosti u nadi da će tako pronaći ženu i doznati što se točno dogodilo.

"Htio bih joj poručiti da samo želimo pričati s njom, doznati neke informacije i doći do nekih odgovora. Tragično je da se situacija odigrala na ovaj način" poručio je voditelj istrage na konferenciji.

VIDEO Drska krađa u Sesvetama: Ukrao zlato ispred vlasnika pa pobjegao glavom bez obzira

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije