Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLI TIJELO

Strava u Rusiji: Majka više od tri godine spavala u krevetu s mumijom svog supruga

Traffic police officers stand guard on a road near the crash site of the Russian Ilyushin Il-76 military transport plane in Belgorod Region
Foto: STRINGER/REUTERS
1/3
07.02.2024.
u 17:21

Kada je socijalni radnik prolazio kućom, u krevetu žene pronašao je mumiju muškarca, da bi se ispostavilo da je to vjerojatno preminuli suprug žene

Više od tri godine majka iz Rusije spavala je s mumificiranim tijelom svog preminulog supruga, otkrili su ruski istražitelji u zločinu koji je nedavno otkriven. Radi se o 50-godišnjakinji Svetlani koja je živjela s obitelji u selu Starosiverskaya kod Sankt Petersburga, a nakon otkrića poslana je u psihijatrijsku bolnicu.

Kako doznaje ruski portal 78.ru, još je u prosincu 2020. došlo do sukoba u obitelji. Žena je tada vikala na supruga, a on se u jednom trenutku ukočio i pado na pod. Majka od bijesa nije primijećivala da se sa suprugom nešto događa, da bi četiri sata kasnije jedno od četvero djece posumnjalo da nešto s njihovim ocem nije u redu.

Iako se obratila majci, navodi medij, ona joj je odbrusila i zabranila joj je da je ispituje o njemu, a njegovo tijelo je omotala u deku i odvukla ga u sobu. Iako je od toga prošlo čak tri godine, istražitelji su cijeli slučaj otkrili početkom veljače, kada je socijalni radnik stigao u kuću da provjeri u kakvim uvjetima djeca žive jer je žena duže vrijeme bila pod nadzorom psihijatra te se sumnjalo da ima shizofreniju.

Kada je prolazio kućom, u krevetu žene pronašao je mumiju muškarca, da bi se ispostavilo da je to vjerojatno preminuli suprug žene. Osim toga, u sobi su pronašli brojne predmete povezane s kultovima. Zasad nije poznato što se dogodilo s četvero djece, a u tijeku je očevid.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Što se događa u zagrebačkom kvartu? U dvije noći podmetnuta su dva požara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije