Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Strava na cestama: Beba poginula u smrskanom autu

prometna, sudar, nesreća (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
15.03.2011.
u 10:56

Na cesti Sisak – Popovača vozač i suvozačica u službenom su autu prešli u suprotan trak te izravno udarili u tegljač

U stravičnoj prometnoj nesreći oko 9.25 sati na 16. kilometru autoceste kod Jakovlja, nedaleko od ulaska na benzinsku postaju, smrtno je stradala četveromjesečna djevojčica iz Slovenije. Crni Peugeot 207 slovenskih registracija vozila je djetetova majka A. A. L. (31), koja je u jednom trenutku iz nepoznata razloga izgubila nadzor nad vozilom. Vozila je desnim trakom u smjeru sjevera, no nije bila na sredini kolnika, skrenula je desno te sletjela na livadu pokraj ceste.

Tegljač bio pun kamenja

Vozilo se počelo zanositi te je vozačica udarila u stupić. Uspjela se vratiti na lijevu stranu kolnika, ali je opet sletjela te udarila u zaštitnu ogradu, gdje se auto i prevrnuo. Na mjesto događaja ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć koja je majku i dijete prevezla u Zagreb u bolnicu, no djevojčica je, na žalost, zbog težine ozljeda zadobivenih u smrskanom autu preminula na putu do bolnice.

Majka je pak prevezena u Kliniku za traumatologiju te je, kako doznajemo, u kritičnom stanju. Liječnici se bore za njezin život. U trenutku nesreće, doznajemo, nije bila pod utjecajem alkohola.

Još jedna krvava nesreće dogodila se u utorak nešto poslije 9 sati na cesti Sisak – Popovača, u šumi Brezovici, u kojoj su poginuli vozač Robert Gerin (38) i njegova suputnica Nevenka Puđa Kasaić (30), oboje zaposleni u Sunprotectu. Na izlazu iz blagog desnog zavoja vozilo Sunprotecta izravno se sudarilo s tegljačem punim kamenja, nakon čega su oba vozila sletjela s ceste.

Prepoznale ih kolege


Djelatnici Sunprotecta krenuli su na službeni put. Na mjestu nesreće identificirali su ih šokirani kolege koji su ubrzo stigli iz sjedišta tvrtke u svega tri-četiri kilometra udaljenom Novom Selu Palanječkom. Tijela su iz smrskanog vozila izvukli vatrogasci koji su morali škarama otvoriti auto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije