Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEDOMORSTVO U PERUŠIĆU

Strava kod Gospića: Pronađeno tijelo novorođenčeta, policija uhitila djevojku (20)

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
17.08.2023.
u 09:28

Djevojka je u međuvremenu uhićena te predana pritvorskom nadzorniku, javlja policija, dodajući kako zbog zaštite i dobrobiti obitelji ne mogu iznositi više detalja

Ličko-senjska županija izvijestila je o slučaju smrti novorođenčeta u Perušiću, mjestu nedaleko od Gospića. Naime, tijelo djeteta pronađeno je 4. kolovoza, a za kazneno djelo teškog ubojstva osumnjičena je 20-godišnjakinja. 

– Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Policijske uprave ličko-senjske, dovršili su opsežno i složeno kriminalističko istraživanje u povodu pronalaska tijela novorođenčeta na području Perušića 4. kolovoza 2023. godine.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena 20-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo teškog ubojstva – izvijestila je policija. 

Djevojka je u međuvremenu uhićena te predana pritvorskom nadzorniku, javlja policija, dodajući kako zbog zaštite i dobrobiti obitelji ne mogu iznositi više detalja. 

POVEZANI ČLANCI:

Doznaje se kako je tijelo pronađeno u bunaru, javlja Slobodna Lika, a dijete je navodno nakon poroda bilo zapakirano u crnu vreću i bačeno u bunar pun vode.

>> VIDEO Teta ubijene žene u Gradačcu: 'Skrivala se s bebom kod mene 7 dana. Onda je doznao gdje je'

Komentara 9

Avatar fidelio
fidelio
09:33 17.08.2023.

Prije su babe u selu dobro znale da trebaju biti s mladom mamom prvo vrijeme. Hormonalne promjene nakon poroda su vanredne i mogu uzrokovati neuračunljivost.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:52 17.08.2023.

Žalosno. Dijete mrtvo. Mlada žena u pritvoru, budućnost razorena. A otac djeteta? Obitelj? Susjedi?

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
11:35 17.08.2023.

Jel na kraju teško ubojstvo ili čedomorstvo? Jer je razlika ogromna, kao i kaznena odgovornost. Čedomorstvo spada u tzv. privilegirana ubojstva i kazne su minimalne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije