Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danska premijerka Mette Frederiksen

Strategija 'nula izbjeglica': Najoštriju politiku protiv migranata vodi ljevičarka

18.07.2023.
u 18:22

Iako je sve vrijeme javno umanjivala mogućnost preuzimanja dužnosti glavne tajnice NATO-a, negirajući i da je zainteresirana za tu poziciju, a nedavno se čak i okladila u bocu dobrog francuskog vina da će ostati na dužnosti danske premijerke, danska socijaldemokratkinja Mette Frederiksen definitivno je bila u najužem izboru za nasljednicu Norvežanina Jensa Stoltenberga. O tome svjedoči niz detalja, a pogotovo činjenica da je početkom prošlog mjeseca posjetila Bijelu kuću.

Komentara 11

EJ
ejStef
18:32 18.07.2023.

A što sad, živimo u društvu gdje je lijevima dozvoljeno biti ksenofob, gdje je lijevima dozvoljeno uvoditi cenzuru, gdje lijevi smiju biti rasisti, gdje smiju kupovati djecu...

Avatar Caerus
Caerus
18:39 18.07.2023.

Ljevica je uvijek bila rigidna, samo su to svoje ponašanje drukčije zvali i drugačije opravdavali. Na koncu konca i Adolf je bio "socijalist".

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
20:35 18.07.2023.

Ne znaju Danci što propuštaju, radi se o enormnim količinama studenata, doktora i inženjera, sve rijetko viđenih intelektualaca koji su u stanju oplemeniti svako društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije