Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD GRANICE SA SRBIJOM

Strašna nesreća u Mađarskoj: 5 poginulih u sudaru manjeg kamiona i vlaka!

A derailed train is seen at a scene of an accident where a pick-up truck crashed into a train in Mindszent
Foto: POLICE.HU/REUTERS
1/4
05.04.2022.
u 10:43

Policija je zatvorila cestu kako bi spasioci i inspektori mogli raditi, a na mjesto nesreće poslan je i helikopter hitne pomoći

Pet je ljudi poginulo, a više od 10 je ozlijeđeno u izlijetanju vlaka nakon sudara s manjim kamionom u ranim jutarnjim satima u utorak na jugu Mađarske, izvijestila je tamošnja policija.

Nesreća se dogodila na prijelazu u Mindszentu u blizini mađarsko-srpske granice nešto prije sedam sati ujutro prema srednjoeuropskom vremenu.

Svih pet osoba koje su poginule bile su u kamionetu. Među ozlijeđenima su putnici i iz vozila i iz vlaka, priopćila je glasnogovornica tamošnje policije za Reuters.

Policija je također izvijestila da je riječ o kamionetu mađarskih registracija koji je prevozio lokalne radnike.

Mađarska državna željeznička kompanija potvrdila je da se vlak na relaciji Kiskunfelegyhaze - Hodmezovasarhely sudario s vozilom pri čemu je vagon s 22 putnika iskočio s tračnica. Dvoje putnika vlaka je teško, a osam lakše ozlijeđeno.

Željeznička kompanija izvijestila je da je kamionet prešao na tračnice iako je bilo upaljeno crveno svijetlo.

Lokalni portal delmagyar.hu objavio je fotografije s mjesta nesreće na kojima se vidi prevrnuti vagon te helikopter i nekoliko vozila hitne pomoći. 

>> VIDEO Strava kod Zaprešića: U kući nađeni mrtva majka i dijete, sumnja se na nasilnu smrt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije