Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao bez više tisuća kuna

Stranac nasjeo na prijevaru: U Istri unajmio kuću za odmor pa se šokirao kad je stigao

Kategorizacija apartmana i soba
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
10.08.2022.
u 12:56

Iz PU istarske upozoravaju građane da budu oprezni prilikom najma apartmana ili kuća za odmor putem interneta

Pulska policija zaprimila je prijavu 36-godišnjeg rumunjskog državljanina koji je naveo da je prevaren dok je pokušao unajmiti kuću za ljetovanje, priopćila je u srijedu Policijska uprava istarska.

Državljanin Rumunjske 23. srpnja putem društvene mreže dogovorio je najam kuće za odmor u Medulinu te je osobi uplatio više tisuća kuna. No, kako tvrdi, kada je došao na adresu na kojoj je trebao ljetovati, osobe s kojom je dogovorio ljetovanje nije bilo i prestala mu se javljati na pozive.

Policija utvrđuje sve okolnosti događaja. Iz PU istarske ujedno upozoravaju građane da budu oprezni prilikom najma apartmana ili kuća za odmor putem interneta.

VIDEO Istraživanje navika hrvatskih turista: Idu li na more i koliko troše?

Komentara 6

DU
Deleted user
13:16 10.08.2022.

Meni je veća prevara kada Slovenac kupi apartman u Hrvatskoj te ga onda na crno renta drugim Slovencima bez da ima registrirane apartmane, bez da je platio porez i boravišne pristojbe, čak i otpad tko susjeda bacaju u kante, naravno zarađenu lovu trošiti će u Sloveniji a nama smeće ostaviti i to nikoga ne dira....

DU
Deleted user
15:01 10.08.2022.

A dok je ovaca biti ce i vune,...pa nije ga prevarila turusticka agencija ,hehe,dogovor na drustvenim mrezama.🙈

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:50 10.08.2022.

Putem društvene mreže možeš i svoju babu prodat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije