Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Strana državljanka kažnjena za ilegalno obavljanje usluge povećanja usana

Foto: DORH
1/4
06.09.2022.
u 12:16

Proveli su koordinirani inspekcijski nadzor nad ženom koja je u iznajmljenom studio apartmanu u Zagrebu pružala usluge 'povećanja usana hijaluronskim filerima'.

Strana državljanka kažnjena je s ukupno 17 tisuća kuna zbog obavljanja neregistrirane usluge povećanja usana hijaluronskim filerima, izvijestio je u utorak Državni inspektorat.

Inspektori Državnog inspektorata, u suradnji s tržišnim inspektorima, inspektorima rada i policijskim službenicima, proveli su koordinirani inspekcijski nadzor nad ženom koja je u iznajmljenom studio apartmanu u Zagrebu pružala usluge 'povećanja usana hijaluronskim filerima'.

S obzirom na to da nije registrirala spomenutu djelatnost, kažnjena je s deset tisuća kuna te joj je izrečena mjera zabrane obavljanja te djelatnosti. Kako nije prethodno ishodila ni dozvolu za boravak i rad ili potvrdu o prijavi rada za rad u Hrvatskoj, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o strancima, kažnjena je s dodatnih sedam tisuća kuna.

U apartmanu je pronađena i veća količina medicinskih proizvoda neutvrđenog podrijetla, među kojima su hijaluronski fileri, kortikosteroidi, antihistaminici, koji su joj oduzeti, a bili su namijenjeni za 'tretmane povećanja usana'.

VIDEO: Davno izgubljena braća razdvojena 1945. ponovno će se susresti nakon 77 godina: 'Nisam mislio da će se to ikada dogoditi'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije