Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši radikal

Štrajkom glađu i žeđu Tomislav Nikolić traži raspisivanje izbora

nikolic
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.04.2011.
u 15:31

- Štrajk je zbog Srbije, cjelokupnih društvenih odnosa, arogancije i oholosti vlasti, zbog lošeg života u Srbiji i ne vidim da on može biti promijenjen - rekao je Nikolić za B92.

Nakon subotnjeg mitinga u središtu Beograda na kojem je zatražio raspisivanje izvanrednih parlamentarnih izbora, predsjednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić stupio je u štrajk glađu i žeđu. Povukao se u zgradu Skupštine Srbije i poručio da neće uzimati ni hranu ni vodu sve dok aktualna Vlada ne raspiše izbore.

- Štrajk je zbog Srbije, cjelokupnih društvenih odnosa, arogancije i oholosti vlasti, zbog lošeg života u Srbiji i ne vidim da on može biti promijenjen. Zato ga ne treba svesti na tako banalno pitanje raspisavanja izvanrednih parlamentarnih izbora - rekao je Nikolić za B92.

Vođa SNS-a pod stalnim je nadzorom liječnika i okružen je stranačkim kolegama, članovima obitelji i koalicijskim partnerima. Njegovo zdravstveno stanje zasad je stabilno.

- Nije stvar u tome hoće li biti izbori u prosincu ili u siječnju, što se mene tiče pobijedit ćemo ih i u lipnju iduće godine, ali je stvar u tome da milijuni građana čekaju kad će Boris Tadić reći da ova vlast ne valja. Za sve njih ta vlast ne valja, osim za Tadića i one koji u njegovom kabinetu preračunavaju koliko je bolji standard života nego prije 20 godina - dodao je Nikolić.

Vladajuća Demokratska stranka Borisa Tadića odbacila je Nikolićev štrajk kao metodu političke borbe.

Na mitingu za smjenu vlasti u Beogradu, prema procjenama organizatora okupilo se oko 120.000 ljudi iz cijele Srbije.

Komentara 75

DA
dabar
18:43 17.04.2011.

u srbiji su na vlasti sve sami lopovi. jedni odu dodju drugi .. tako da i ovaj cirkuzant nikolic ce biti jedan novi lopov na vlasti . nema spasa srbiji sa ovim lopuzama sto su sada na vlasti i opozicijom..

ZR
zr
20:00 19.04.2011.

ta potreba mi smo fini jedemo puding a oni jedu janjetinu skupa s vunom meni je malo sine ,nobilite za one slabije naobrazbe( snobovski).

FE
Felicijen
16:20 17.04.2011.

Sad će ovaj tip biti doslovno \"gladan vlasti\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije