Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlada je u štrajku poslodavac

Štrajk se zaoštrava: Službenici u pravosuđu ne popuštaju, prijeti potpuna obustava rada

14.07.2023.
u 11:52

Naredba koju je predsjednicima sudova izdao Radovan Dobronić o poslovima koji se moraju organizirati, štrajkaša se ne tiče jer nije donesena u postupku mirenja s Vladom

Komentara 22

EJ
ejStef
12:02 14.07.2023.

Ne vidim apsolutno nikakvu razliku sada kada štrajkaju ili inače. I dalje mi više slučajeva stoji tamo već godinama, jedina je razlika da sada kada nazovem imaju izgovor - štrajk... Mislim da sva ta radna mjesta treba ukinuti i neka to obavlja netko iz privatnog sektora. Još jedan "sloj" javnih bilježnika...

JA
Jakuševec1004
13:20 14.07.2023.

Sudovi su valjda jedina institucija kdje postoji radno mjesto daktilograf. Svi ostali već odavno nemaju takvih radnih mjesta. U zdravstvu liječnik sam piše otpusna pisma i drugdje je tako, Danas postoje programi za pretvorbu govora u tekst, zašto i suci ne bi to koristili. Gospodo štrajkaši pazite da vas potpuno ne zamijene.

FR
FranjoTT
13:21 14.07.2023.

Čistoća ZG traži smetlare, plaća 1100 eur + dodaci, ajmo ljudi navalite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije