Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
laura Kövesi

Na užas političara vlastite zemlje postala je prva glavna tužiteljica EPPO-a: A Hrvatska je u ovom dijelu rekorder

18.03.2024.
u 10:46

Dvoje zaposlenika privatne izraelske obavještajne tvrtke Black Cube osuđeno je u Rumunjskoj zbog pokušaja uznemiravanja Laure Codruțe Kövesi, no ime sponzora ove operacije nije objavljeno

Komentara 16

PN
pošteni_načelnik
10:57 18.03.2024.

Zbog čega bi ikoga bilo strah ukoliko pošteno radi svoj posao?!

Avatar ChickenDinner
ChickenDinner
11:28 18.03.2024.

Ma već je bila ovdje jedna takva. Carla Del Ponte. Niti neovisna. Niti pravedna. Karijeristice, i jedna i druga, koje se ne usude tako ponašati u "starim" članicama EU. Vrijeme i loše odluke su pregazile jednu pa će i drugu.

NI
nikola1975
12:32 18.03.2024.

Zašto je zadržala prezime bivšeg muža? Možda zato što je njezino poznato iz komunističkog režima. Znamo kakvi ljudi su mogli biti tužitelju u takvim režimima, a njezin otac je bio javni tužitelj. Od svih afera koje su pobrojane zaboravili ste (kao i ona ) spomenuti onu u kojoj je prigodno "zaboravila" optužiti svog brata u aferi teškoj 30 miliona eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije