Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodit će se kći

Stradali pilot uskoro je trebao postati otac

Lucas Gruenther portal (1)
Aviano Air Base
01.02.2013.
u 16:47

Mladi pilot iz Kalifornije svoju suprugu Cassy upoznao je u srednjoj školi i od tada su zajedno

Supruga poginulog 32-godišnjeg pilota američkog lovca F-16 čije su tijelo pronašli jučer četiri nautičke milje ispred Pescare, trebala bi za koji tjedan roditi djevojčicu. Da je preživio nesreću u kojoj se srušio lovac F-16, kojim je upravljao, Lucas Gruenther uskoro bi postao otac.

Mladi pilot iz Kalifornije svoju suprugu Cassy upoznao je u srednjoj školi i od tada su bili zajedno. U vrijeme dok je trajala potraga za njim, nakon što su pronađeni ostaci aviona i padobrana, izjavila je da je sigurna da će ga pronaći živoga, "jer ako itko može to preživjeti, može on", izjavila je. Nakon što su pronašli tijelo njena supruga, zahvalila je svima koji su sudjelovali u potrazi.

>>Pronađeno tijelo nestalog pilota F-16

Komentara 3

Avatar KristinaK
KristinaK
12:01 02.02.2013.

Tužno, počivao u miru!

OB
-obrisani-
18:32 01.02.2013.

kolateralna steta

ŠĆ
šćtrlj
19:03 01.02.2013.

žao mi ga je, (koliko mi može biti žao plaćenog ubojice...)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije