Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Stožer pozvao Glavaša da prekine štrajk glađu

branimir glavaš
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
23.03.2015.
u 15:33

Bitka koju sada vodi Glavaš bitka je Davida i Golijata i puno teža nego bitke tijekom Domovinskoga rata, kažu iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara priopćenjem za javnost pozvao je Branimira Glavaša da "prekine štrajk glađu i svoje uništavanje".

– Molimo Vas, prekinite štrajk glađu i svoje uništavanje. Jer to je upravo ono što neprijatelj želi. Nemojte mu ispuniti i tu želju. U ime svih nas, branitelja, stradalnika i domoljuba, u ime građana koji Vam iskazuju povjerenje i potporu. U ime doprinosa u stvaranju nam jedine Domovine, države Hrvatske. Oni kojima upućujete poruku svojom odlukom nisu zavrijedili niti vaš život, niti život ijednog časnog branitelja i poniženog građanina. Nadamo se da ćete skupiti snage i promijeniti svoju odluku u ime svih nas, u ime svoje obitelji i svih onih koji vas poštuju i vjeruju vam, navode iz Stožera.

Dodaju još i kako je "bitka koju sada vodi Glavaš bitka Davida i Golijata i puno teža nego bitke tijekom Domovinskoga rata" te da ne dopusti da neprijatelj pobijedi. Iskazujući mu potporu iz Stožera pozivaju Glavaša da ne čini ono "što neprijatelj, potkupljen, korumpiran i bezdušan želi, a cilj mu je maknuti sve politički nepodobne i za njega opasne neistomišljenike".

– Promijenite odluku o svom iscrpljivanju kao poruci neprijatelju i prosvjedu na političko pravosuđe, osnažite se, jer bitka za bolje svih nas, a napose naše djece i Domovine još nije gotova, navode iz Stožera.

>> Branimir Glavaš opet prebačen u zatvorsku bolnicu

Komentara 36

ST
stevica
16:10 23.03.2015.

Koji stozer za odbranu vukovara, jel to onaj stozer sto sad postiva dvojezicne ploce, odkad je clan zlocinacke organizacije preuzeo vlast. Nazalost, nemaju kredibilitet, niti vise postovanje. Sami sebe su degradirali.

PE
petnaestica
16:34 23.03.2015.

pozvali ga u vigwam na roštiljke susjeda Bajsa

OR
"orlando"
16:56 23.03.2015.

Glavašu ako si od riječi, izdrži do kraja !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije