Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedmi Wine EnoGASTRO VIP Event

Što treba znati o kavi? Kako degustirati pivo?

Rijeka: Na konferenciju za medije najvaljen je WINE EnoGASTRO VIP događaj
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
29.03.2023.
u 09:55

Na današnjoj konferenciji u Zagrebu sudjeluje šezdesetak izlagača, a bit će održan i niz edukativnih radionica

Danas će se u zagrebačkom hotelu Antunović održati sedmo izdanje Wine EnoGASTRO VIP Eventa. Na međunarodnoj konferenciji vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca u Zagrebu najavljen je najveći broj izlagača i posjetitelja do sada, a ove godine su takvi eventi već održani u Rijeci, Novigradu, Splitu i Zadru. Zagrebački počinje danas u 13 sati.  

Na događaju nezaobilaznom za sve koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj, razmijeniti iskustva i učiti od međunarodnih stručnjaka, sudjeluje 59 izlagača, a fokus je na malim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije. Održat će se i više radionica. Neke od tema su kako steći lojalnost gosta, što sve treba znati o kavi, kako postati hit na društvenim mrežama, koliko je važan odabir glazbe u lokalima, kako degustirati pivo i slično. Posebna atrakcija bit će enogastro-edukacijsko-degustacijska prezentacija gostujućih chefova, sa čijim sljedovima će vina uparivati vinska akademkinja Mira Šemić. Ulaz je besplatan.

VIDEO: Razgovor dvaju premijera Goloba i Plenkovića tijekom kratke šetnje po imanju Brdo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije