Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgledalo kao droga

Što su to uzimali gosti na srpskoj svadbi koja je izazvala zgražanje: Otkrili o čemu je riječ

Facebook screenshot
03.08.2022.
u 13:57

Poslužila se mladenka, a s pladnja je prah, koji izgleda kao droga, povukla čak i jedna starija gospođa dok su u pozadini odzvanjali stihovi 'Celo selo šmrče belo'...

Snimka sa svadbe koja je upriličena navodno u Srbiji, a koja kruži društvenim mrežama, izazvala je zgražanje mnogih.

Naime, ona prikazuje kako jedan mladić, dok drži srpski barjak, u drugoj ruci drži pladanj s bijelim prahom, poslužujući goste koji su mu prilazili.

Poslužila se mladenka, a s pladnja je prah, koji podsjeća na drogu, povukla čak i jedna starija gospođa dok su u pozadini odzvanjali stihovi ''Celo selo šmrče belo''. Snimku koju je prenio Telegraf možete pogledati ovdje.

Neki su komentirali kako je riječ zapravo o šećeru, no kako piše Telegraf, oglasio se mladoženja te rekao da je sve bila samo šala i da su na pladnju poslužili sol.

Ključne riječi

Komentara 5

ZO
zoranos
15:32 03.08.2022.

Stvarno - koliko patnje u svijetu zbog droge i onda se tamo netko šali sa time i nešto oponaša ... empatija nula bodova! Jednostavno sa nekim stvarima se ne možeš šaliti - jer su tragične!

Avatar javorko
javorko
15:08 03.08.2022.

uvlacili bi sol kroz nos?

Avatar bokolo
bokolo
22:20 04.08.2022.

Koga ovo interesira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije