Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umreženi svijet

Što se sve na internetu dogodi u 60 sekundi

grafika internet
27.12.2011.
u 21:21

Američki Business Insider objavio je infografiku na kojoj je prikazano što se sve na “mreži” dogodi u samo 60 sekundi

Milijuni ljudi u svijetu svakodnevno vrijeme provode na internetu, a američki Business Insider objavio je infografiku na kojoj je prikazano što se sve na “mreži” dogodi u samo 60 sekundi. I ovaj je put Facebook potvrdio svoju popularnost jer korisnici te društvene mreže u samo jednoj minuti napišu više od 695.000 statusa i više od 510.000 komentara na statuse.

U svijetu se preko interneta u 60 sekundi proda 81 Appleov iPad, 925 iPhonea, 710 osobnih računala i 103 BlackBerryja. Pošalje se oko 168.000 e-mailova, a na popularni servis YouTube korisnici postave više od 600 novih videosnimaka.

Web preglednik Firefox skine se više od 1700 puta, a korisnici iPhonea u minuti skinu više od 13.000 aplikacija.

U jednoj minuti stvorimo i 38 tona elektroničkog smeća, a preko najpopularnije svjetske internetske trgovine eBay obavimo više od 950 narudžbi preko računala te 180 preko pametnih mobitela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije