Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.03.2014. u 12:00

Bivša glasnogovornica policije osuđena je na godinu dana zatvora, što će biti zamijenjeno radom za opće dobro.

Marina Kraljević Gudelj, bivša glasnogovornica splitske policije, na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nepravomoćno je osuđena zbog krivotvorenja diplome koja će joj se po pravomoćnosti presude uništiti. Bivša glasnogovornica policije osuđena je na godinu dana zatvora, što će biti zamijenjeno radom za opće dobro. Ne mora guliti krumpire, može se za opće dobro pridružiti bivšem kolegi iz policije Milijanu Brkiću Vasi koji je upravo ustrojio Akademsku zajednicu HDZ-a premda je i sam optužen da je prepisao svoj diplomski rad.

Gimnazijalac shvatio kako se dolazi do boljeg života

Mihael Peklar, maturant V. gimnazije u Zagrebu, čim se kandidirao na europskim izborima kao kandidat ORaH-a dobio je svojih pet minuta pred kamerama Dnevnika 3 HTV-a. Iako mladić evidentno nije vičan političkom govoru, uspio je objasniti svoje motive političkog angažmana. Mladi se za bolji život mogu izboriti samo uključivanjem u političke stranke, objasnio je Peklar kojem je očito sve jasno. Kao informatičkog prvaka nikad ga nisu zvali u Dnevnik, a kao političara – iz prve.

Stjepan Mesić opet putuje, ali ne na svoj račun

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, nastavlja svoju beskonačnu turneju po svijetu, a najnovije mu je odredište, piše Jutarnji, Kuvajt. Ne piše za čiji račun je otputovao, ali je sigurno da nije išao turistički, na svoj račun.

Picula predstavio svoj program ‘bez slike i bez tona’

Tonino Picula, eurozastupnik SDP-a, razočaran je poretkom na koalicijskoj listi nakon što je potvrđeno da je smješten tek na peto mjesto. „Mislim da zaslužujem prvo mjesto na koalicijskoj listi SDP-a za europske izbore“, otvoreno je za HTV izjavio bivši ministar vanjskih poslova dodavši da i peto mjesto doživljava kao izazov jer građani mogu preferencijalnim glasovima korigirati Milanovićevu listu i izabrati njega. Zašto bi birači zaokružili baš Piculu postalo je jasnije kada je potvrdio da se s Milanovićem nije čuo od travnja 2013. godine. Picula vjerojatno računa da će dio birača honorirati njegov odnos prema premijeru „bez slike i bez tona“. I to je neka politička poruka.

>>Ponestalo joj zamjenika pa u Sabor šalje tajnicu

Komentara 11

GU
gustirna
12:44 25.03.2014.

kako to da je vaso otkriven iako je diplomirao ali sa prepisanim diplomskim radom.kako to da je ova bivsa glanogovornica otkrivrna.kako to da su slucajno obojica hadezejci ili postavljeni na rad od hadezea.kako to da drugovi nisu otkrili drugaricu zarku sekulic koja pojma nema koji joj je diplomski rad.......i kako to da nijednog drugog esdepejca nisu otkrili a javna je tajna da su za vrijeme jugoslavije, kao i za vrijeme hrvatske, zavrsavali njihove fakultete,diplomirali ili doktorirali telefonskom vezom fakultet-komitet.

KA
kafka
14:57 25.03.2014.

Najodgovornije za stanje u Visokom obrazovanju je Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta ( MZOS). Postoji koruptivna sprega između - nekih visokih učilišta (fakultete, veleučilišta) - politike i - vlasti (čak i MZOS). Osobno svjedočim takvim koruptivnim radnjama! Nezakonitost, bolje rečiolje reči kriminal u visokom školstvu se podcijenjuje jer se on direktno ne mjeri novcima ili većom količinom navaca i jer direktno nije oštećena država ili tko drugi. A štete su drugačije prirode i štete su mnogo veće. Ne mjeri se svaka šteta kao direktna novčana šteta, ali tko to prepoznaje? .

DU
Deleted user
15:49 25.03.2014.

Čudo jedno kako nestaju komentari kad se spomene Vesna Pusić i njezin upis na fakultet s nezavršenom gimnazijom. Brištite, dečki brišite, da su vas vaši očevi mogli upisati na faks bez srednje škole mogli ste biti ministri ili čak premijeri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije