Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji sukoba Milanovića i Banožića

Što predsjednik radi kad nije rat? Nakaradna situacija traje od smrti Tuđmana, a mijenjaju zakon zbog nevažnih tehnikalija!

02.05.2022.
u 22:54

Sukob koji je prije više od pola godine počeo iz prilično "operetnih" razloga, zbog umirovljenja, odnosno nastavka karijere brigadira Elvisa Burčula, do tada zapovjednika Počasno-zaštitne bojne na Pantovčaku, do sada se pretvorilo već u strateški rat u kojemu Hrvatska trpi i međunarodnu štetu jer izgleda kao da zemlja provodi dvije sigurnosno-vojne i vanjske politike. Milanović i Plenković došli su u fazu Usto Zoran Milanović, predsjednik, a ovdje i vrhovni zapovjednik, zaziva promjenu zakona i traži za sebe veće ovlasti. Ministar obrane Mario Banožić odmah je uskočio i ustvrdio kako Vlada Andreja Plenkovića neće Milanoviću ispuniti želje. Naprotiv, i on najavljuje da će Vlada pokrenuti izmjene Zakona o obrani, "s ciljem zaštite hrvatskih vojnika i vojnikinja". Kaže da vojsci treba osigurati mir.

Komentara 19

PR
prajdali100
23:40 02.05.2022.

Tko je htio gledati gledao je kako se Milanovićev prijatelj Anto Nobilo,ovih dana, sjajno provodi u Banja Luci sa Dodikom uz narodnjake.Zgadilo mi se više sve !

PA
Pajdo
00:32 03.05.2022.

Hrvatskoj i hr vojsci potreban je zdrav i normalan vođa a ne drogirani i pijani koji laje i na mjesec a nezna zašto

RE
RedTree
00:36 03.05.2022.

Koji je postupak opoziva Predsjednika!? Prvo prozivao Austriju, pa Ukrajinu, sad Finsku i Švedsku, zemlje koje nemaju nikakve veze s nama. Jer s ovim izjavama se radi ogromna šteta Hrvatskoj diplomatski i ekonomski izgleda, a najveća korist Komšiću i ekipi ide nakon ovakvih izjava. Umjesto da se čeka tren kad BiH krene put EU, onda pritisne to pitanje, a ne sad u trenucima kad svijet treba biti ujedinjen kontra politike sa istoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?