Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
84 2°C
 • Avatar Darko zg
  Darko zg:

  sramotna presuda,iskreno se nadam da će se smanjiti kazna Stjepanu...Smatram da je Stjepan je napravio ispravan čin,tako bi i ja postupio da sam se našao na njegovom mjestu.Bio sam obrtnik i radnik za drugoga i znam kako se treba ponašati ... prikaži još!i prema istima.Zakon samo štiti močnike koji uništavaju običnog malog (smrtnika)čovjeka.

 • sikert:

  ma što da je Radić napravio Maurović ga nije smio ubiti. Zadovoljštinu i pravdu je trebao tražiti na sudu asada njemu sude. (a što i očekivati od bivšeg drogeraša)

 • cuma:

  Na testu je neovisnost hrvatskog pravosuđa,,,vidjet ćemo hoće li građevinski lobi štiteći svog goniča robova izvršiti pritisak na pravosuđe i kolika je njihova i bilo čija moć nad neovisnim sudstvom. Puno sam se puta očitovao spram ove sramotne prvostupanjske presude, ... prikaži još! nekom se konačno upalila lampica, Maurović je učinio dobro djelo, za koje ipak mora nešto i odležati ali ne i smanjenih 16 nego puno manje. Drži se Mauroviću, učino si mnogo svima koji su poput tebe bili žrtvom građevinske mafije.

Još iz rubrike Vijesti

Ivica Relković, politički analitičar
2
IVICA RELKOVIĆ

Pobijedi li Plenković, HDZ će biti stranka centra

Branimir Bunjac i Ivan Pernar
Ne razumiju se

Bunjac napustio Pernarovu stranku: To nije smjer kojim želim ići

6
Raste broj oboljelih od novog koronavirusa
PREKO BREGANE

Kineski turisti iz Wuhana ušli u Hrvatsku: Pregledani su, svi su zdravi

12