Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Istra poziva Austriju i Sloveniju da uvedu selektivne mjere: 'Možemo osigurati sigurno okruženje'

U samoizolaciju su stavljeni učenici jednog razreda u školi u Rovišću, dva razreda u Slavonskom Brodu te dva u Zagrebu, a u tijeku je i epidemiološka obrada zaraženog učenika i djelatnika u dvije škole u Osječko-baranjskoj županiji

Komentari 3

SO
Sobrudolf
22:51 16.09.2020.

Njemacka danas stavila na crvenu listu Bec, Budimpestu i sj. i juznu Nizozemsku. Da mi imamo vladu u HR, trebalo bi cijelu Austriju, a i Sloveniju, najkasnije do 01.11 staviti na crvenu listu.

VL
KO
Kokić
21:09 16.09.2020.

Istarski IDS supermafijaši na aparatima skidaju tange Slovencima i Austrijancima. Muljate i lažete skrivate oboljele. Mrš u Irsku gdje ste s HDZom SDPom i satelitima otjerali tisuće djece trbuhom za kruhom. CRKNI STOKO

VL
NI
nibunika
12:42 16.09.2020.

Kako je moguće da cijeli razred od 25 učenika istovremeno koristi računalnu učionicu s 16 računala? To znači da se ispred većine računala nalaze po dva učenika, koji istodobno koriste jedan monitor, jednu tipkovnicu, miš i sl., bez ikakve distance.tance. Pretpostavljam da je to naputak ministra Fuchsa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.