Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odabrani stipendisti humanitarne akcije "Igraj srcem"
Povratak na članak

Stipendije studentima s invaliditetom dodijelila predsjednica Grabar-Kitarović

Komentari 1

DU
Deleted user
14:55 21.12.2016.

zašto je izrekla "kad izostane potpora obitelji"? Dodjeljuje stipendije koje su drugi skupili, samo ih uručuje, mnogi mladi došli su u pratnji roditelja, zašto to govori ljudima koji se cijeli djetetov život nose ne samo s invalidnošću već vjerojatno ii s birokracijom da bi ostavarili zakonom garantiranu potporu civiliziranog društva za svoju djecu, svi znamo da to znači zapostavljanje vlastitih poslova i karijera, manje prihode, s druge strane (i) financijsko iscrpljivanje - pa nije lijepo reći da tim mladima nedostaje potpora obitelji, vjerojatno su im financijski dali koliko su mogli, a moralnu potporu i svu skrb roditelja su očito imali, ne bi inače vjerojatno ni došli do statusa studenta, no da i nisu postali studenti- moramo i možemo pretpostaviti da su se obitelji nesebično žrtvovale do sada, a i nadalje će?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.