Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina:

'Da je Most tako jedinstven kako je Božek to htio prikazati, davno bi oni otišli s jednom stranom'

03.12.2015., Markov trg, Zagreb - Odrzana je prva konstituirajuca sjednica osmog saziva Hrvatskog sabora. Stipe Petrina.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.12.2015.
u 11:12

Petrina je prokomentirao tijek pregovora između Mosta i dvije najveće koalicije uz riječi 'šteta da je jedna izvrsna ideja ovako uništena'.

Nakon novih obrata na hrvatskoj političkoj sceni na svom Facebook-profilu oglasio se Stipe Petrina. Petrina je prokomentirao tijek pregovora između Mosta i dvije najveće koalicije uz riječi "šteta da je jedna izvrsna ideja ovako uništena".

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Govorio sam ja davno da je svih 15 preostalih tako jedinstveno kako je Božek htio prikazati, davno bi oni išli s jednom stranom. Sada vidimo da od jedinstva nema ni J. Šteta, jedna izvrsna ideja ovako uništena. Međutim to i je bio pravi razlog stvaranja MOST-a , uništiti svaku mogućnost razbijanja političkog polariteta dviju stranaka HDZ-a i SDP-a. Sada barem nekoliko izbornih ciklus, mogu biti mirni jer na svaki spomen nekog 3. puta  normalnim biračima će se doslovno dizati želudac pa će se od protestnih pretvoriti u birače koji uopće ne izlaze na izbore. Tako će na izbore izlaziti samo stranačke vojske i dobivati izbore s nekih 10-15 % ukupnog biračkog tijela – zaključio je Petrina.

>>Da imaju mudrosti, SDP i HDZ išli bi sami, imali bi 130 zastupnika zajedno s manjinama

>>Analitičari o pregovorima: 'Predsjednica treba raspisati nove izbore’

Komentara 19

BU
Bulaba
11:23 21.12.2015.

Ima li koji lažni vojni invalid koji nije moralna vertikala u Večernjem? Jesu li ovo novine ili što? Ajmo, gdje je istraživački članak o tome kako je Petrina došao do braniteljske penzije u kojoj je već 20 godina, nakon što je ranjen u jaknu?

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
11:36 21.12.2015.

E Stipice još samo Vragec Prdomet treba pa da ovu sprdačinu zaokružimo s onima od kojih je i krenulo, Vas dvojica ste šlag na "tortu".

DU
Deleted user
11:58 21.12.2015.

Ti šarlatanu jugoslavenski, nikada ne ćeš vidjeti Sabor.Novi izbori, a tebi pa,pa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije