Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužnica
Povratak na članak

Stavila otrov u hranu svojoj svekrvi o kojoj se 3 godine brinula

Tanju Milas terete da je lani u rujnu svekrvu otrovala insekticidom karbofuranom u obiteljskoj kući u Zmijavcima kod Imotskog.

Komentari 5

GR
grm
17:03 21.12.2011.

Boze moj!!!!!!!!! \"Rijesila se svekrve da je vise ne dvori nepokrenu jer o njoj je vodila brigu vec 3 g godine\".. Zaboga, sto je radio svekrvin sin te 3 godine? Sad ce vidjeti koliko ima posla sa 3 djece, aa da jos ima mamu mislim da bi i on napravio nekakvu glupost....a mozda ce i ovako....zalosno

VL
TO
Toni50
20:18 21.12.2011.

Slučaj je prijavio Anin sin Ivan Milas, liječnik, pola godine nakon majčine smrti. njerga nisu zgrabili iako je znao a nije prijavio zločin. ? Nadalje ja vjerujem njoj koja tvrdi da je on ju nagovorio i u stvari su ju zajednički otrovali a otrov je on bio nabavio !!! No poštoi se radi o rekla kazala tu je nemoguče nešto i presuditi jel kome vjerovati. A nelaže li sin koji bi samo da se osveti a u stvari je sam ubojica bio ? Čudno je kako su naši pametni i sve odmah sigurno znaju šta je istina i tko je krivac prije 15 ili 20 godina ili kao ovdje odjednom što jei tko je prije pola godine zaista krivac ???

VL
DR
drug
22:03 21.12.2011.

Koliko su ih našli sa čavlima u glavi....

VL
OR
orisis
08:55 22.12.2011.

Sto je napisao doktor koji je utvrdio smrt,koji je uzrok smrti?Njezin je sin shutio o svemu dok ga nije ostavila s troje djece...Hoche li i njega u zatvor zbog prikrivanja zlochina?Zashto ga nije ostavila prije ,prepustivshi mu brigu o njegovoj majci?

VL
TI
tirkizna
15:15 22.12.2011.

Zašto gospon doktor nije smjestio svoju majku u dom za nepokretne osobe? Nije moguće da je vjerovao kako nestručna osoba (supruga) može kvalitetno brinuti o teško bolesnoj majci. Tu nešto gadno smrdi, a podmazana policija i sudstvo neće postavljati suvišna pitanja. Najlakše je lakovjernu ženu (suprugu) optužiti za zajednički zločin kao isključivog kivca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.