Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužnica

Stavila otrov u hranu svojoj svekrvi o kojoj se 3 godine brinula

kobase
Arhiv VL-a
21.12.2011.
u 16:27

Tanju Milas terete da je lani u rujnu svekrvu otrovala insekticidom karbofuranom u obiteljskoj kući u Zmijavcima kod Imotskog.

Tužiteljstvo u Splitu podnijelo je optužnicu protiv Tanje Milas (31) zbog okrutnog ubojstva svekrve Ane Milas (67). Prijeti joj kazna zatvora do 40 godina. Tanju Milas terete da je lani u rujnu svekrvu otrovala insekticidom karbofuranom u obiteljskoj kući u Zmijavcima kod Imotskog.

Učinila je to, tvrdi tužiteljstvo, kako bi se riješila brige o nepokretnoj ženi koju je hranila i čistila tri godine. Otrov je ženi dala s hranom. Ana Milas brzo nakon što je pojela obrok umrla je od trovanja. Slučaj je prijavio Anin sin Ivan Milas, liječnik, pola godine nakon majčine smrti. Tanja Milas pred istražnim sucem zanijekala je djelo.

Supružnici su se početkom godine posvadili. Tanja je otišla i supruga ostavila s troje maloljetne djece.

Komentara 5

GR
grm
17:03 21.12.2011.

Boze moj!!!!!!!!! \"Rijesila se svekrve da je vise ne dvori nepokrenu jer o njoj je vodila brigu vec 3 g godine\".. Zaboga, sto je radio svekrvin sin te 3 godine? Sad ce vidjeti koliko ima posla sa 3 djece, aa da jos ima mamu mislim da bi i on napravio nekakvu glupost....a mozda ce i ovako....zalosno

TO
Toni50
20:18 21.12.2011.

Slučaj je prijavio Anin sin Ivan Milas, liječnik, pola godine nakon majčine smrti. njerga nisu zgrabili iako je znao a nije prijavio zločin. ? Nadalje ja vjerujem njoj koja tvrdi da je on ju nagovorio i u stvari su ju zajednički otrovali a otrov je on bio nabavio !!! No poštoi se radi o rekla kazala tu je nemoguče nešto i presuditi jel kome vjerovati. A nelaže li sin koji bi samo da se osveti a u stvari je sam ubojica bio ? Čudno je kako su naši pametni i sve odmah sigurno znaju šta je istina i tko je krivac prije 15 ili 20 godina ili kao ovdje odjednom što jei tko je prije pola godine zaista krivac ???

DR
drug
22:03 21.12.2011.

Koliko su ih našli sa čavlima u glavi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije