Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ZADRA

Starac (76) vozio u krivom smjeru: Četiri osobe teško ozlijeđene u frontalnom sudaru

babindub
Screenshot/Google Maps
17.12.2016.
u 15:35

Opel je od siline udarca lijevom stranom udario i automobil kojeg je vozio 47-godišnjak.

Četvero ljudi teško je ozlijeđeno nakon što je u petak oko osam sati došlo do sudara na Gaženičkoj cesti kod Zadra, javljaju 24 sata.

Stariji vozač (76) Opelom je iz Zadra krenuo na spojnu cestu do autoceste A1 te je vozio u krivom smjeru 5-6 kilometara. Kod čvora Babindub se frontalno sudario s vozilom kojim je upravljao 52-godišnjak.

Opel je od siline udarca lijevom stranom udario i automobil kojeg je vozio 47-godišnjak.

Teško su ozlijeđeni 76-godišnjak koji je skrivio nesreću, vozač (52) te putnici u njegovom automobilu, dječak (13) i žena (71). Lakše ozljede zadobio je vozač (47) trećeg automobila. Nitko nije u životnoj opasnosti.

>> Naletio na maloljetnicu: 'Vozač je u potpunom šoku i plače, djevojka je jaukala od bolova'

Komentara 12

GM
guy-martin
16:14 17.12.2016.

Starac 76 . . . novinar bi se mogao potpisivati sa nepametan i broj godina.

ZA
zambezi
16:21 17.12.2016.

A kj je mladac? Ne vidi ,ne čuje. Kad je on položio nije ni bilo autocesta. Tužno je da samo liječnička svjedodžba mjerilo da li su za upravljanje motornim vozilom. Eto Japanci nude svima starijim od 75 koji vrate vozačku popust na juhu.

Avatar maxist
maxist
20:35 17.12.2016.

napokon netko tko nije 20-30 god i pijan pa divlja nego ozbiljan vozač.......mada vidim neizrecivom srećom i zadovoljstvom komentira se i vrijeđa čovjeka u godinama....Mogli bi se zamisliti (ako imaju čime) jer godine idu baš svima a sretni i pažljivii dožive mogućnost da ponekad pogriješe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije