Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SKLADU S EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA
Povratak na članak

Stanovništvo se popisuje od 1. lipnja do 4. srpnja

Prije nešto više od tjedan dana Državni zavod za statistiku (DZS) objavio je kako će se popisivanje, koje je trebalo početi 1. travnja, odgoditi na određeno vrijeme zbog koronakrize

Komentari 5

DU
Deleted user
09:29 10.02.2021.

popišite si bosance tu i tam

VL
DU
Deleted user
09:29 10.02.2021.

nemate točan broj umrlih vašim mjerama.. meni ne zvonite.. imate sve podatke na mupu

VL
Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
08:18 10.02.2021.

Znači Plenković i HDZ bi da se ovo izbori održe po starom popisu birača? Kad ti je vlast i fotelja važnija od Hrvatske i njene budućnosti.

VL
SO
Sotona
20:36 09.02.2021.

""",Stanovništvo se popisuje od 1. lipnja do 4. srpnja"" Zašto se to zove popisivanje stanovnika ne javno legalno ulaženje u privatnost nadoda do kostiju pitanja o svemu i svačemu. svako tko hoće vjerojatno mora dati izjave ali pred stanom ili ili stubištu zbog privatnosti ne puštati u stanove . Dogovor o popisu u restoranu sastanak ili kod Mack Donalda.... Ujedno svako ima pravo da i oni spita sve isto i legitimira toga poslanoga špijuna od strane "zna se" Lako su pametni su ne šalju pitanja putem E-mila da se građani eto tako jeftino #popisuju#

VL
SO
Sotona
20:37 09.02.2021.

Dati podatke samo osobi koja i tebi te iste svoje podatke da ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.