Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više opsjednutih

Stanovnici Milana dobili izravnu liniju za poziv egzorcistu

Sotona: Razotkrivanje (1)
screenshot
30.11.2012.
u 20:34

Milanska nadbiskupija je zbog sve više zahtjeva za pomoći u rješavanju potencijalnih slučajeva opsjedanja demona otvorila posebnu telefonsku liniju na kojoj će moći dobiti jedan od 12 timova za "hitni egzorcizam".

Katolici u Milanu su dobili izravnu telefonsku liniju za poziv egzorcistu, piše Daily Mail.

Milanska nadbiskupija je zbog sve više zahtjeva za pomoći u rješavanju potencijalnih slučajeva opsjedanja demona otvorila posebnu telefonsku liniju na kojoj će moći dobiti jedan od 12 timova za \"hitni egzorcizam\".

Udvostručili broj egzorcista

Monsignor Angelo Mascheroni, koji je glavni egzorcist u Milanu od 1995. godine, rekao je da je ta služba uvedena zbog povećanog broja zahtjeva vjernika, a broj egzorcista se u posljednjih 15 godina udvostručio.

- Ljudi će moći nazvati i pronaći svećenika u njihovom području koji neće morati dugo putovati - rekao je Mascheroni. Kaže da su većina pozivatelja uplašeni roditelji koji se ne mogu nositi sa svojom djecom koja ne žele ići u školu ili eksperimentiraju s drogama.

Monsignor priznaje da za neuobičajeno ponašanje su mnogo češće krivi psihički poremećaji nego opsjednutost demonom.

>>Fra Smiljan: Ne javlja vam se baka s onog svijeta, to su zli duhovi

Komentara 1

MM
marija malika
20:46 30.11.2012.

Trebalo bi i kod nas izravna linija! Ezoterija je toliko štete napravila da je to previše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije