Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.11.2013. u 13:43

Otpuštena novinarka nije ni od koga u emisiji tražila da je zaposli, no voditelj nije mogao odoljeti a da joj ne kaže kako su na HTV-u sva radna mjesta popunjena

Kod voditelja Stankovića u emisiji “Nedjeljom u dva” obrađen je slučaj otkaza sportskoj novinarki/urednici Romani Eibl koja je postala poznata kad ju je g. Zdr. M. izvrijeđao puno žešće nego njene kolege sportske novinare – jer je žena. Dragi kolege tada je nisu zaštitili.

Očekivalo se da će zbog toga, a dan uoči Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, gospon voditelj iskoristiti cijelu emisiju da pred Romanom Eibl svoj prazni zaštitnički ego maksimalno napuše – do komičnih razmjera, što se na kraju i dogodilo, ali samo na kraju. Tijekom emisije Stanković je po svojoj staroj navadi (kao da je novinarstvo učio kod gđe Ave Karabatić) dobro pazio da se svima dopadne, tj. da se ne zamjeri ni svojim kolegama sportskim novinarima, ni ministru sporta i razonode Jovanoviću, ni ministrovu novom prijatelju Zdr. Mamiću.

Na sada već slavnom kraju svoje emisiju, kada govori samo on i nitko drugi, g. Stanković je zaustio da bi on, da pokreće neki projekt, svakako zaposlio svoju kolegicu Romanu Eibl na HRT-u, ali se odmah, kao pravi đak profesorice Karabatić, osvijestio i koketno se smiješeći dodao da on ne odlučuje o zapošljavanju, vremena su teška, a uostalom i sva su mjesta već ionako popunjena.

Ovakvi se govori drže moliteljima, a pisali su ih davni autori socijalno-kritičke poezije, pa kako je g. Stanković i sam pjesnik to nam je ovaj njegov angažman razumljiv. Iako otpuštena novinarka nije ni od koga u emisiji tražila ništa, Stanković nije mogao odoljeti a da je ne vidi u ulozi prosjakinje.

Komentara 15

MO
moveax
14:27 26.11.2013.

Dobar je to posao. Jednom tjednom pozoves gosta, prije toga dobro proucis sve o njemu i onda ga izresetas u cilju provodjenja vlastitih interesa koji su kod gospodina Stankovica ociti. Stoga jedne pusta da govore "istinu" ili ju sam modelira, a druge hvata u sitnicama i prestavlja ih opet prema svojim potrebama. Zavisno kako zeli tu osobu prikazati u javnosti.

AB
abendblatt
17:58 26.11.2013.

Molim Admina da ubuduce ne prijeti kojekakvim prekrsajima iz tocke 3 4 5 6 7 8 itd. nego da konkretno upre prstom na "uvredu", uvredu koje u stvari nema, ako govorimo o uvredama onda su neki objavljeni clanci uvreda citateljuju od strane novinara ili osobe koja je clanak autoralizirala, dupe lizuci komentari nemaju svrhu, ADMINE.

Avatar moskva
moskva
14:54 26.11.2013.

Interesatno da je prezime Stanković tipično hrvatsko prezime kao i ime Aleksandar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije