Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istospolni parovi kumovi – ako žive bez odnosa

Staničić: Crkva se odlučila otvoriti prema transrodnima, ali to približavanje ovisit će o 'stanju na terenu'

14.11.2023.
u 19:15

Transrodna osoba, koja se podvrgnula operaciji promjene spola, može primiti krštenje pod istim uvjetima kao i ostali vjernici ako to neće izazvati pomutnju među vjernicima, o čemu odlučuje župnik

Komentara 7

SP
Spezzi
20:07 14.11.2023.

postoje istospolni parovi koji nemaju odnose ???!

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:43 14.11.2023.

Ne znam više ni što bi' rekla, ni što ni kako bi' komentirala. Otkad je papa Franjo na čelu Katoličke Crkve, Bože mi oprosti, ali više sam bez teksta nego s tekstom. Valjda će i ovo proći. Sve prođe, pa će valjda i to.

Avatar Barbie*
Barbie*
20:06 14.11.2023.

"Istospolni parovi kumovi - ako žive bez odnosa."...mislim da bi tim istospolnim parovima trebalo instalirati kameru u spavaćoj sobi i snimati ih, pa da vidimo dali stvarno žive bez sexualnih odnosa 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije