Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čovjekov prijatelj?
Povratak na članak

Stafordski terijer Veseli ugrizao desetogodišnjakinju

Pas je bio bez nadzora, a policija će protiv vlasnika podnijeti prekršajni nalog.

Komentari 7

TA
Takaros
12:54 06.09.2010.

Imam psa. Imam ih u zadnjih 20 godina. Moje je iskustva da oni vlasnici sa stafordima i pit bulovima nisu normalni. Obično su iskompleksirani i pokušavaju nešto dokazati svima drugima. Prvo se šepure i dokazuju, a kad pas preraste njihove snage i autoritet, onda ga u nemoći samo puste da radi sranja po okolici. Ili nastrada neki pes, ili neko djete ili neki susjed. Žao mi je psa, ali uvijek ispadne da je čovjek kriv za nesreću. Roditelji, žao mi je što se to dogodilo vašem djetetu. Nadam se da će se curica brzo oporaviti i da neće zamrziti životinje.

VL
OB
-obrisani-
13:42 06.09.2010.

žao mi je curice što je stradala zbog kretena koji nezna sa psom postupati,koji misli da je pas plišana igračka zakon je pre blag prema vlasnicima psa koji svoje \"ljubimce\"izvode među ljudi ,a da nisu pse za to pripremili ,a,a kamoli sebe sa vrečicom ,..ljubitelj sam životinja imam dva psa labradora i malog westića ,no kad idem sa labradorom u grad obavezno pas ima košaricu na njušci

VL
S1
s1504975
13:46 06.09.2010.

A zasto mi je obrisan komentar? Koga sam uvrijedio time sto sam rekao da treba eutanazirati i vlasnika tog psa??? Pa taj vlasnik je (ne)odgovoran i kriv za ponasanje svog psa, pa skupa s njim treba i djeliti kaznu!

VL
KR
krasnayi
14:52 06.09.2010.

kad staford ugrize ne prolazi se s laksim ozljedama.tvrdim da ju je veseli samo opomenuo.cesto bi djecu trebali imati na uzici a ne pse!

VL
DH
dalibor.hren
15:10 06.09.2010.

Zbog ubojstva psa dječak će dobiti do 20 godina zatvora. Što će biti s vlasnikom psa koji je ugrizao djevojčicu? s1504975 ima dobar prijedlog...

VL
VI
vidimškoj
15:46 06.09.2010.

+ - 06.09.2010. u 13:46h s1504975 je napisao/la: A zasto mi je obrisan komentar? Koga sam uvrijedio time sto sam rekao da treba eutanazirati i vlasnika tog psa??? Pa taj vlasnik je (ne)odgovoran i kriv za ponasanje svog psa, paa skupa s njim treba i djeliti kaznu! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ imaš moju podršku u potpunosti.Ja imam maltezera a oni su poznati kao mali lajavci i stalno ga vodim na uzici osim kada se igra sa svojom vrstom. Nikad nisam pročitao da su maltezeri nekoga ugrizli ali kada mu prilazi dite ja sam na oprezu jer to je ipak samo pas. Pustiti staforda da šeta selom to može samo lud čovik.

VL
PR
PURPLE RAIN
17:15 06.09.2010.

Moj pas ove pasmine nikad se nije sreo s pojmom \"brnjica\", rijetko se sreće s pojmom \"ogrlica\", a još rjeđe s pojmom \"uzica\", ali zato jaaaako dobro zna pojmove: \"Stani!\", \"Čekaj!\", \"Sjedi!\" i šetnja s njim među ljudima je sigurna zato što je dresiran, odgojen, pruža mu se dovoljno ljubavi, njege, igre i ne razvija se agresija. Nije problem u pasmini, nego u vlasniku! Ovakvog psa pustiti da šeta bez nadzora, to može samo bolesnik i njega treba eutanazirat. Isto tako, žao mi je tog djeteta, ali pitanje je i je li pas bio isprovociran????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.