Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čovjekov prijatelj?

Stafordski terijer Veseli ugrizao desetogodišnjakinju

pitbul
Arhiva VL
06.09.2010.
u 11:05

Pas je bio bez nadzora, a policija će protiv vlasnika podnijeti prekršajni nalog.

TROLOKVE - Lakše je ozlijeđena desetogodišnjakinja iz Splita kada ju je u nedjelju poslije podne u ruku i nogu ugrizao stafordski terijer. Pas Veseli djevojčicu je napao u Trolokvama u zaleđu Kaštela, u zaseoku Bašići, nakon što ga je vlasnik, 63-godišnji mještanin Ante B. pustio da se šeće bez nadzora

Oko 17.50 sati stafordski terijer desetogodišnjakinju je ugrizao za podlakticu lijeve ruke te za natkoljenicu lijeve noge. Odmah je prevezena u splitski KBC gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Zadržana je na liječenju. Protiv vlasnika psa bit će podnesen odgovarajući optužni prijedlog.

Komentara 7

OB
-obrisani-
13:42 06.09.2010.

žao mi je curice što je stradala zbog kretena koji nezna sa psom postupati,koji misli da je pas plišana igračka zakon je pre blag prema vlasnicima psa koji svoje \"ljubimce\"izvode među ljudi ,a da nisu pse za to pripremili ,a,a kamoli sebe sa vrečicom ,..ljubitelj sam životinja imam dva psa labradora i malog westića ,no kad idem sa labradorom u grad obavezno pas ima košaricu na njušci

S1
s1504975
13:46 06.09.2010.

A zasto mi je obrisan komentar? Koga sam uvrijedio time sto sam rekao da treba eutanazirati i vlasnika tog psa??? Pa taj vlasnik je (ne)odgovoran i kriv za ponasanje svog psa, pa skupa s njim treba i djeliti kaznu!

TA
Takaros
12:54 06.09.2010.

Imam psa. Imam ih u zadnjih 20 godina. Moje je iskustva da oni vlasnici sa stafordima i pit bulovima nisu normalni. Obično su iskompleksirani i pokušavaju nešto dokazati svima drugima. Prvo se šepure i dokazuju, a kad pas preraste njihove snage i autoritet, onda ga u nemoći samo puste da radi sranja po okolici. Ili nastrada neki pes, ili neko djete ili neki susjed. Žao mi je psa, ali uvijek ispadne da je čovjek kriv za nesreću. Roditelji, žao mi je što se to dogodilo vašem djetetu. Nadam se da će se curica brzo oporaviti i da neće zamrziti životinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije