Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Srpski političar napadnut danas u samom središtu Beograda

Čelnik Nove Srbije Velimir Ilić dobio je šaku u glavu dok je davao izjavu novinarima. Misli da je riječ o pokušaju ubojstva jer je udaren na isto mjesto gdje je ranije operiran.

Komentari 33

OB
-obrisani-
07:32 06.02.2010.

Tako triba sa bagrom razgovarat! Direkt-no u glavu lopovsku!

VL
OB
-obrisani-
19:23 05.02.2010.

Nema što. Srbi su ekspeditivni. Ne sviđa im se premijer? Ništa lakše - idemo po snajper. Ne sviđa im se oporba? Šakom u glavu. To ti je demokracija, a ne da netko izražava svoje mišljenje a da mu nitko nije rekao koje.

VL
BO
bosut1
19:46 05.02.2010.

Ma tko ih hebe,nek se udaraju.Koga je briga sto se srbi makljaju izmedju sebe.

VL
OB
-obrisani-
00:29 06.02.2010.

Kao i uvijek srbi kaskaju za nama! Gdje su oni bili kad su kod nas tukli političare! Davnih dana je Vlado Gotovac dobio šaku u glavu i to od uniformiranog tipa! Hehe!

VL
AN
ana1
19:04 06.02.2010.

Gdje god da se nasilje dogodi nije dobro. Svakim danom vidimo da je čovjek čovjeku vuk i da bi najradije rastrgali jedan drugoga. Nije se dobro smijati susjedima jer se u našem dvorištu događaju veče grozote. Možda je susjedima too smiješno. UPITAJTE SE KUDA TO VODI?

VL
OB
-obrisani-
00:45 07.02.2010.

Nije to \"srpski političar\" nego Velja, a to nije isto. Tip ga zviznuo u glavu, kasnije tipa zvizdali u glavu, a Velja se upitao da li bi bilo grehota da je potekao pištolj i ubio ga. Vi Hrvati, ako nee ne pratitie seriju Bela lađa, ništa od ovog ne možete razumeti. Šojić, to je u stvari Velja.

VL
OB
-obrisani-
20:50 05.02.2010.

Izvanredan model komunikacije sa političarima! Ravno u glavu! Bravo!

VL
OB
-obrisani-
19:33 05.02.2010.

Ilic je velika lopina,kao i vecina.Bio je ministar za infrastrukturu,postavio svoje ljude na mestima gde je svez novac.Drugim recima mali Sanader,dobro je i prosao kako je mogao proci!Mozda sledeci put bude i fatalno?

VL
OB
-obrisani-
19:55 05.02.2010.

Hebem ti mrkvu. Kad citas srpske epske mitove sve junak do junaka. A vidi ovo sad. Srpski junak dobio saku u glavu i usrao se jer eto i saka ubijak gore nego metak. I mora da je atentator strucnjak za atonomiju i pride ima zdravstveni karton tako da je ciljano izvrsio ovaj stravican atentat sakama. Da je makar pesnicom vec strasnom sakom. Nisu ni srpski junaci vise kao sto su bili. Hebem ti povijest kada u njoj bude pisalo: junacki poginuo od jednog samara. Pihhh Sad se Marko Kraljevic od stida okrece u grobu.

VL
OB
-obrisani-
19:56 05.02.2010.

strucnjak za anatomiju

VL
BA
BajaMaliKnindža
20:04 05.02.2010.

oj iliću svetosavski rode kuda nas to sad ameri vode sećaš li se bre ti našeg knina sada nama granica je drina oj Iliću Iliću nemoj da se stidiš ti na traktor sedi pa varoš bledi traktor nama oslonac jeje bio on je srbe mnogo naučio hemeroid mnogi zaradili u koloni četri dana bili oj Iliću Iliću nemoj da se stidiš ti na traktor sedi pa varoš bledi oj Iliću svetosavski rode bez kosova nema nam slobode sećaš li se okusa baklave osećaj je kao kad te dave oj Iliću Iliću nemoj da se stidiš ti na traktor sedi pa varoš bledi traktor nama oslonac je bio on je srbe mnogo naučio mehanika neka bude prva nemoj da te pregaze ko crva oj Iliću Iliću nemoj da se stidiš ti na traktor sedi pa varoš bledi oj Iliću svetosavski rode kuda nam to srpsku sada vode zar još njima nije jasno tamo kako mi se brzo spakiramo ulje menjaj pazi gume i čuvaj mašinu i pazi na rastojanje kad prelaziš drinu ulje menjaj pazi gume i čuvaj mašinu i pazi na rastojanje kad prelaziš drinu

VL
MA
mateja23
20:04 05.02.2010.

Kako stvari izgldaju, g.Ilic je mnogima obecao mnogo sta, a sad je vreme naplate. Vec jednom su ga uhvatili i udarili po glavi, on kaze da je udaren palicom, ali nikad pravu istinu necemo saznati, jos se ne zna ni ko ga je napao prvi put, a ovaj drugi je vec javan , i ne verujem da ima bilo sta sa ORG.Kriminalom, kojima je g.Ilic prodao mnoge poslove, koje nije mogao posle da isporuci. Ovo je isuvise otvoreno za BG podzemlje, mora da je u pitanju g.Ilicev lajavi jezik, pa je sad dosao neko da ga skrati. Neka, valjda ce da svati da ni on nije van dometa bilo cije pesnice, i da sad mora pzljivije da prica. prosla su vremena kad je stojao pod zastitom DB, sad je vec mnogo laska meta, i nema sumnje da bi odavno vec bio daleko negde, da ga g.Kostunica jos ne drzi pod svoim krilima,ali i ta zastita je sve slabija.... Uskoro ce g.Ilic ne stai skroz, on jos uvek veruje kako ce se docepati fotelje ponovo, ubedjen u to da ce mu SNS ponuditi mnogo sta, ne svatajuci da je tako zamenljiv i tako malen na sceni, gde je sve manje vremena za narodnjake, pleske su sve cesce, a udarci sve bolniji... Za coveka njegovih godina, tesko da ce se od sledeceg nokauta oporaviti....Tako to biva kad obecas svasta, svakom...

VL
BA
BajaMaliKnindža
20:11 05.02.2010.

Bre Iliću dobro si prošao. Šta da si operisao hemeroide? Gde bi onda završila pesnica? Mislim da na zapadu to zovu \"fisting\". I ko kaže da Srbija ne ide na zapad? Evo umalo imali fisting na javnom mestu.

VL
OB
-obrisani-
20:12 05.02.2010.

Nista neobicno i to je bilo za ocekivati, a mislim da ce ovakvih slucajeva biti sve vise i vise. To je ziv primjer da oni nemogu ni sa kime a sada kad su sve odvijali ili bolje receno svi su ih ostavili sad se krecu medjusobno unistavati. Ko je malo pametniji i vidi dalje os nosa taj zna da dobro uvijek pobijedi zato sto zlo na kraju unisti samo sebe. A ovo je fini primer svega toga. A polako se vidi da su primitivni i da zive u pravno nepostojecoj drzavi. Jel Srbija ni po jednoj tacki nemoze da postoji i da bude priznata od sveta. Pa ni valuta im nije priznata ni od jedne svetske banke. A imaju nereseno pitanje Kosova i Vojvodine. Vise od 50% posto stanovnika u Srbiji ne pripada Srpskoj naciji nego drugim nacijama koje je i Milosevic nabrojao u svojemu govoru u Hagu. Znaci ima tu Egipcana, najvise Cigana a oni vredniji Albanci su se vec izolirali u priznatom Kosovu koje ce se lepo uzdignuti cim dobije slobodne ruke i kad ih ovi bahati kreteni ostabe na miru da mogu normalno raditi i suradjivati sa ostalim normalnim drzavama.

VL
BA
BajaMaliKnindža
20:24 05.02.2010.

Ovaj Stojadinović, on mora da je neki izluđeni Ilićev ljubavnik. Ilić mu najpre da guze, a onda se ne javlja na telefon. Đubre. Srbi bi trebali da se drže zajedno, i da daju guze jedni drugima, a ne da moraš pesnicom da isteruješ pravo na čmar.

VL
DA
Dayton
20:29 05.02.2010.

Bravo Stojadine! Ruka ti se pozlatila.

VL
OB
-obrisani-
20:32 05.02.2010.

Citat: Ocijenio je da nije slučajno da je udaren baš na to mjesto (u glavu). Zakljucak: Znači Ilic sam priznaje da je UDAREN (u glavu).

VL
BA
BajaMaliKnindža
20:34 05.02.2010.

A ja evo ponavljam pitanje: Šta da je čovek operisao hemeroide? Gde bi onda završila Stojadinova pesnica? Može li neko da mi odgovori?

VL
OB
-obrisani-
21:40 05.02.2010.

Još jednom čestitam na demonstraciji \'kako doprijeti do političkog vrha\' a da to shvate ozbiljno! Kolege iz SRB, jeli to onaj što bi Tadića \'vukao za uvo\'? Fala.

VL
MM
Mladen Miletić
22:09 05.02.2010.

Ako su pravi zaštitari kao od Bušmana, onda mu je izbit jedan bubreg prebita noga i oštečeno oko 80% ! Ako su lazari i gubitnici onda nije čudo da nerade svoj demokratski posao..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.