Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo na kosovu

Srpski policajci na sjeveru Kosova traže ubojicu pripadnika Eulexa?

kosovo ubojstvo (1)
Reuters/Pixsell
23.09.2013.
u 14:53

Prema izvorima dnevnika, pripadnici srpske policije su na Kosovo ušli preko graničnih prijelaza Jarinje i Brnjak, a na sjeveru Kosova rade u civilu.

Prema pisanju prištinskog dnevnika Koha ditore, dan nakon ubojstva pripadnika Eulexa kod Zvečana na sjeveru Kosova gdje su Srbi u većini, u to područje je stigla skupina od 150 policajaca iz Srbije koja ima zadatak pronaći ubojicu. Prema izvorima dnevnika, pripadnici srpske policije su na Kosovo ušli preko graničnih prijelaza Jarinje i Brnjak, a na sjeveru Kosova rade u civilu. Neki od srpskih dužnosnika su demantirali nazočnost srpskih policajaca u Kosovskoj Mitrovici, a i predstavnici kosovske vlade, policije i Eulexa kažu kako \"nisu o tome informirani\". Tanjugu je u Direkciji policije rečeno da je srpska policija ponudila punu potporu i pomoć Eulexu u istražnim radnjama te da su tim povodom u stalnom kontaktu s pripadnicima Eulexa u Prištini.

Agencija Tanjug javlja kako u srpskoj policiji nisu željeli ni potvrditi ni opovrgnuti da je u sjeverni dio Kosovske Mitrovice prošlog tjedna stiglo 150 pripadnika policije Srbije, već su samo ponovili Kako \"imaju punu suradnju s predstavnicima Eulexa na istrazi u spomenutom slučaju\".  

>> Na Kosovu ubijen pripadnik Eulexa, u vozilu bio i Hrvat

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije