Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovačka putovnica nevažeća

Srpski narkodiler Kosmajac u Širokom Brijegu?!

sprska policija
Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
26.06.2014.
u 14:03

Dragoslav Kosmajac neće više moći koristiti svoju slovačku putovnicu za putovanja, jer ga je Ministarstvo unutrašnjih poslova u Bratislavi proglasilo nevažećim

Dragoslav Kosmajac neće više moći koristiti svoju slovačku putovnicu za putovanja, jer ga je Ministarstvo unutrašnjih poslova u Bratislavi proglasilo nevažećim, izjavio je ministar policije Slovačke Robert Kalinjak, prenosi agencija Tanjug.

Dodao je kako su slovačke vlasti pregledale Kosmajčev dosje i utvrdile "izvjesne nedostatke i čak manipulacije" te da nije nikada utvrđeno da je srpski narko diler slovački državljanin.

- Donijeli smo momentalnu odluku zbog činjenice da sve informacije kojima raspolažemo dovode do opravdanog uvjerenja kako njegovo slovačko državljanstvo nije utvrđeno - rekao je slovački ministra policije pojašnjavajući kako su svi nacionalni i europski sustavi upozoreni da Kosmajčevi slovački dokumenti više nisu važeći i da će on biti priveden ukoliko pokuša prijeći granicu slovačkom putovnicom.

Beogradski mediji nagađaju da je "najinteligentniji" srpski narko diler čije ime smije izgovoriti jedino Aleksandar Vučić, nakon što je otišao iz Crne Gore, u BiH ušao kod Trebinja i potom, kako tvrde Večernje novosti, nastavio prema Širokom Brijegu u Federaciji BiH, "gdje pretežito žive Hrvati". Kosmajac se, kako tvrde izvori Večernjih novosti, nalazio "kod svojih hrvatskih prijatelja gdje je, možda kovan plan o njegovom daljem eventualnom kretanju".

>> Srpski narkodiler Kosmajac pobjegao u Crnu Goru

Komentara 3

KA
kajinx
15:24 28.06.2014.

Stvarno: Tanjug spominje Trebinje i Republiku Srpsku, ali ni riječi o Hercegovini i Širokom, niti o Hrvatima.

Avatar El Indio
El Indio
08:46 27.06.2014.

hm...kako nema linka u clanku provjerio sam sta stvarno pise i pise tako kao tu samo ne pise da je lik u Sirokom Brijegu kod prijatelja Hrvata vec samo da je u Bosni. Sad vecernje neznaju da je SB u u Hercegovini ili je nas vecernji malo dodao po svoje

KA
kajinx
15:17 28.06.2014.

Kaže se: na Širokom Brijegu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije