Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TUČNJAVA

Kerumov nećak sudjelovao u obračunu na srpskom skijalištu pa završio u bolnici

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
01.01.2021.
u 16:46

Njegovo društvo se navodno potuklo s grupom Crnogoraca, a Josip i jedan njegov prijatelj prevezeni su u bolnicu u Novom Pazaru zbog ozljeda glave

U velikoj tučnjavi koja je izbila noćas u jednom hotelu na srpskom skijalištu Kopaonik, sudjelovao je i Josip Kerum (30), rođak bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma, neslužbeno doznaje Telegraf.

Njegovo društvo se navodno potuklo s grupom Crnogoraca, a Josip i jedan njegov prijatelj prevezeni su u bolnicu u Novom Pazaru zbog ozljeda glave. 

Srpski medij dodaje da je Josip Kerum već otprije poznat hrvatskoj policiji jer je kod njega 2016. godine pronađen čitav arsenal oružja, a 2019. je zbog toga osuđen na godinu dana zatvora. Za vrijeme izricanja te presude već je bio u zatvoru nakon što je u njegovom autu pronađeno 15 kilograma marihuane. Pišu i o slučaju iz 2010. kada je slupao skupocjeni "Ferrari F430 spider". Tada je kod naselja Šestanovac izgubio kontrolom nad vozilom i zabio se u zaštitnu ogradu.

Komentara 7

RI
rimac444
09:45 02.01.2021.

Krv nije voda, kerum može biti ponosan na svog netjaka što je ista sirovina.

PE
Perspektivan
08:55 02.01.2021.

A sta ces ocekivat od jednog keruma!? Nije on isa na skijanje nego u nabavu droge!

LI
liliZG
14:55 05.01.2021.

kerumovi i crnogorci potukli se oko dogovora tko će zadrži veći dio kolača prodajom određenih stimulativnih sredstava na neutralnom terenu.... dogovor izgleda propao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije