Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUTALA AUTOCESTOM

Sretno završena potraga za kujicom koja je nestala nakon nesreće: Pronašla ju je Paragvajka

Sola
Screenshot Instagram
03.07.2023.
u 20:51

Sola je iskočila iz automobila nakon prometne nesreće koja se dogodila jučer na autocesti između Karlovca i Ogulina

Sretno je završena potraga za psićem Solom, kujicom jorkširskog terijera koja je jučer nestala nakon što su njezini vlasnici doživjeli prometnu nesreću na autocesti između Karlovca i Ogulina. Naime, s njima je u automobilu bila i Sola koja je nakon nesreće nestala pa je potragu za njom pokrenuo sin ozlijeđenih Slovenaca. Slovenci su nakon nesreće završili u bolnici. 

Nasred autoputa kujicu je vidjela Laura, državljanka Paragvaja, koja je prvi put posjetila Hrvatsku i putovala je prema Splitu. Ona se zaustavila i uzela je psa neznajući što se s njim dogodilo. Kontaktirala je splitsku Zakladu Bestie koji su očitali mikročip psa i doznali da je iz Slovenije. Potom su preko medija shvatili da je riječ o psu koji je nestao nakon nesreće. 

 

- U prometu ju je nasred autoputa vidjela Laura. Ona je zaustavila promet, preuzela malenu. Nije znala je li ona napuštena ili izbačena. Kontaktirala nas je danas, mi smo očitali mikročip. Sve je sretno završilo, vlasnici su živi, ozlijeđeni jesu, no bit će svi dobro. Upravo su na putu prema Splitu gdje će je preuzeti  - objavili su iz Zaklade Bestie i ponovno se zahvalili Lauri koja je spasila psa. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cohen
Cohen
10:18 04.07.2023.

Jadna mala Sola. Ali, eto, svi radosni - i vlasnici i Sola, vjerojatno i gđa Paragvajka (vrlo lijepo od nje da se zaustavila na autoputu, riskirala svoju sigurnost i dodatno se potrudila naći udrugu Bestie u Splitu) i neki od nas, čitatelja. Toplina pri srcu. Sretno vlasnicima i Soli!

Avatar Stradun
Stradun
12:57 04.07.2023.

Baš lijepo. Kujica nađena na autocesti.

EB
EBERT
09:54 04.07.2023.

Ljepa i pozitivna vijest.Sretno im bilo, kao i gosp. koja ju je nasla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije